promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Újabb furcsaságok Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatában: a táncosnő más társaságában szórakozott

Újabb furcsaságok Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatában: a táncosnő más társaságában szórakozott

Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Értelenül áll az ország, senki nem érti mi történik.

Nem olyan régen tért vissza a páros az Ázsie Expressz forgatásáról és azóta mindketten belevették magukat az itthoni dolgaikba, rajongóiknak mégis feltűnt valami furcsaság: a hazajövetelük óta nem lehetett őket közös felvételen, videón, vagy képen látni és az Ázsia Expresszben átélt élményeikről is külön-külön beszéltek. Nem kellett sok hozzá, hogy megkongassák a vészharangot az emberek, félnek tőle, hogy az Ázsia Expressz átka újra lecsapott és egy pár kapcsolata ismét nem élte túl az ott átélt megpróbáltatásokat.

Míg Mikes Anna kifejezetten sok tartalommal jelentkezett az utóbbi időben, addig Gábor hallgatott és amit posztolt, abból is csak az látszott, hogy elképzelhető, Mikes Anna és közte valamiféle feszültség van. Gábor a Hilaris Hotelsből jelentkezett  be, ahol kislányával ejtőzött a medencében és szemmel láthatóan a jól megérdemelt nyári pihenését töltötte.

Anna legtöbbször a próbateremből jelentkezett be, ahol kollégáival együtt késő estig gyakorolt, de szemlátomást nem bánta, hogy ilyen sokáig elhúzódik a táncolás.

Tegnap azonban Krausz Gábor is új videóval jelentkezett és nem volt egyedül: ám ismét nem Annával láthattuk. Csutival, jó barátjával voltak a Groupama Arénában, a két szívtipró pedig valami igen nagy turpisságra készülhet, mert sejtelmesen fogalmazva csak annyit árultak el követőiknek, hogy valami közös projektben sántikálnak. Anna a poszt alatt három szívecskét hagyott, amire nem érkezett válasz szerelmétől.

Most ismét Annán volt a sor, új képeket töltött fel magáról 24 óráig elérhető Instagram történetben, amelyeken ismét a táncteremben láthatjuk őt. Anna már gőzerővel készül a nyári szünetre, mivel megtartotta az utolsó óráját egy hosszabb nyári szünet előtt. Nem kell azonban egész nyáron Mikes Anna órái nélkül lennie a rajongóknak, Anna ugyanis egy Lady Latin elnevezésű workshopot tart a nyáron, július 1. és 5. között. A sztorijában megható képsorok is vannak, ahol tanítványaival összeölelkezve búcsúzkodnak.

Az utolsó csoportképen van egy olyan hashtag, hogy #csakelőre és a pozitivitást is hangoztatta, amiben sokan megint aggasztó jeleket láttak, mintha Annának tovább kellene lépnie.

Krausz Gábor és Csuti fotóját, melyet Kulcsár Edina volt férje osztott meg, itt tudjátok megtekinteni: