promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videó került elő Mikes Annáról, Krausz Gábor is most szembesülhet ezzel először

Döbbenetes videó került elő Mikes Annáról, Krausz Gábor is most szembesülhet ezzel először

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Valószínűleg csak kevesen ismernék fel, ha nem lenne feltüntetve a neve.

Ma már persze ez egészen másképp van, ám 13 évvel ezelőtt, amikor Mikes Anna még csupán 19 éves volt, teljesen más miatt került reflektorfénybe. Habár napjainkban már egy ország ismeri a nevét, már fiatalként is szép sikereket ért el, és azóta már rengetegen tanultak meg nála táncolni.

Anna az azóta már megszűnt sportcsatorna, a DigiSport műsorának vendége volt, és a Reggeli Startban tűnt fel. A fiatal sportolónő, aki ekkoriban kapta meg a 7000 eurós összeggel járó Junior Prima-díjat, melyet a legtehetségesebb 25 év alatti sportolóknak ítéltek oda, Európa-bajnoki és világbajnoki bronzérmet szerzett tíztáncban, ennek apropójából tűnt fel a műsorban.

Az már ekkor feltűnhetett, hogy nem szeppent meg a kameráktól, és markánsan fogalmazta meg véleményét, amikor arról beszélt, hogy egyelőre még nem felkapott a versenytánc és nem írnak róla annyit a médiában, de azon voltak, hogy ezen változtassanak.

„Nekem is ez egy hatalmas elismerés, és még most is hatása alatt vagyok, mert ez egy nem kis dolog. Ez a magyar táncsport szövetségnek is egy hatalmas elismerése, nem egy hétköznapi dolog, amit akárki megkaphat”

– mondta a díj kapcsán.

Azt is hozzátette azonban, hogy akkoriban különváltak táncpartnerével:

„Öt év után ez nehéz volt és a sok sikert és eredményt követően, de sajnos erre a következtetésre kellett jutnunk”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy több oka is volt ennek, a legfőbb azonban az volt, hogy mások voltak a céljaik.

Mikes Anna azóta sem szakadt el a tánctól, hiszen a Magyar Táncművészeti Egyetem táncpedagógusaként, valamint versenytànc és társastánc tanárként is dolgozik. Az elmúlt években pedig több száz páros tanult meg nála táncolni, a Magyar Táncművészeti Egyetem Tánctanár Mester szak Modern Társastánc szakirányon szerezte meg tanári diplomáját.