promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alsónadrág nélkül kapták lencsevégre Krausz Gábort, ezt csak Mikes Anna láthatná, de mégis megmutatta mindenkinek: a pajzán séf teljesen megbolondult
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi főhet a saját levében, komolyan ezt a pasit cserélte le Papp Máté Bencére?

Nem lehet egyszerű élete Krausz Gábornak az elmúlt egy évben: introvertált, a figyelmet és ismertséget inkább hátrányként kezelő visszahúzódó séfnek meg kell küzdenie azzal a hihetetlen figyelemmel, ami most rá irányul. Tóth Gabival közösen bejelentett válásuk vakítóan erős reflektorfényt vetett rá és bár előtte is ismert televíziós személyiség volt, most valóban olyan médiafigyelemmel kell megküzdenie, ami semmiképpen sem egyszerű.

Különösen nehéz ez annak ismeretében, hogy házassága kevesebb mint évvel ezelőtt futott zátonyra, a válást csak idén mondták ki, bele kellett szoknia abba, hogy nem mindennap látja a kislányát, feleségének új párja lett és elvállalt egy ausztriai állást is. Nem mellesleg pedig szerepelt a Dancing with the Starsban, ahol nem hogy derekasan helyt állt, hanem meg meg is nyerte partnerével az aktuális évadot.

És a rengeteg változás mellett egyértelműen ez a verseny hozta meg számára azt az átütő erejű boldogságot, ami az egész életét megváltoztatta. Bár korainak tűnt még az időpont és a séf épphogy csak heverte a szakítás okozta fájdalmat, az életébe máris új napsugár lépett be, aki fenekestül felforgatott mindent, amit eddig a boldogságról gondolt.

Mikes Anna egészen különleges helyet foglalt el a sztárszakács életében még akkor is, amikor nem voltak kapcsolatban: Anna kedvessége és nőiessége, valamint türelmes és megértő magatartása az elejétől kezdve szinte letaglózta Krauszt.

Bár elvileg Mikes Anna mellett teljesedett ki, egy kis őrületért korábban sem ment a szomszédba: korábban bevállalt egy igen extrém fotózást, ahol nagyon extrém fotózást, ahol a képek tanúsága szerint csak egy konyhai kiegészítőt visel és teljesen pucér a kacér ruhadarab alatt. A séfnek ez az oldala elég ismeretlen, hiszen önmagát mindig zárkózott, visszahúzódó figurának jellemezte.

Az egészen szokatlan egy szál kötényes, bevállalós fotót itt tudod megnézni Krausz Gáborról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás