promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Krausz Gábor: Mikes Anna is csak most tudhatta meg ezt a kínos részletet
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A séf több szálon kötődik volt feleségéhez, ezt a dolgot nem tudta elengedni, hiába az új párkapcsolat.

Egészen furcsa dolog abba belegondolni, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor valamikor egy párt alkottak: bár még egy év sem telt el a szakításuk bejelentése óta, mégsem tudjuk már őket együtt elképzelni. Azóta már mindkettőjükre rátalált a boldogság: Krausz Gábor Mikes Anna oldalán találta meg a szerelmet, míg Tóth Gabi Papp Máté Bencével alkot egy párt, akivel a jelek szerint csodálatosan megértik egymást.

A felek a válás ellenére is kulturált viszonyt ápolnak egymással, amire főként a kislányuk, Hannaróza miatt van szükség, aki a szülők elmondása szerint jól viselte az elmúlt egy évben bekövetkező változásokat.

Mindketten próbálnak vele sok időt tölteni és új párjaik is nagyon szeretik a kislányt: Mikes Anna gyakran oszt meg közös képeket mikor valahol a kislánnyal van programjuk, de Papp Máté Bence is megjegyezte már egy interjúban, hogy remekül el van a párja kislányával. Gabi és Gábor hat évet töltöttek együtt, ami nagyon hosszú idő, így nem meglepő, hogy sok közös dolog alakult ki. Nagyon úgy tűnik, hogy minden szálat nem sikerült megszakítaniuk a volt szerelmeseknek. Gábor új fényképe árulkodó: egy mosolygós képet rakott ki, melyen munkaruhájában feszít és szemmel láthatóan élvezi az feladatkörét, saját maga is ezt a szöveget mellékelte a képhez (angol nyelven):

Ez a latin Hilaria név egy változata, amely a hilaris szóból származik, jelentése „vidám” vagy „boldog”.

Krausz Gábor új képét itt tudod megtekinteni:

A lényeg azonban nem a kép: a sztárséf megjelölte a fotóst is, aki többeknek ismerős lehet. Ő fotózza ugyanis Tóth Gabit és Papp Máté Bencét is, minden alkalommal ez a művész van megjelölve a képeiken. A dolog érthető: tehetséges, inspirált művészről van szó, aki valóban minden alkalommal tökéletes végeredményt ad ki a kezei közül, mégis furcsa belegondolni, hogy Gábornak és Gabinak közös fotósa van.

Nem csoda azonban, hogy egyikük sem akart lemondani az atilianofelice néven alkotó fényképészről, hiszen valóban remekül elkapja a pillanatot: Krausz Gábor új fotója is fantasztikusan sikerült, nem csoda, hogy csak úgy özönlenek alatta a gratulációk és a megdöbbent hozzászólások, hogy mennyire kivirult a szakács az elmúlt egy évben.

Ám nem minden fenékig tejfel a séf életében, Tóth Gabi ugyanis egy nagyon kemény mélyinterjút adott, ahol házassága részleteiről is mesélt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás