promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna megelégelte a találgatásokat, egyetlen képpel tudatta: ez van most közte és Krausz Gábor között
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szépséges táncosnő nem akar tovább hallgatni: így vannak most Krausz Gáborral.

Hiába telt már el több hónap azóta, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor bejelentették a párkapcsolatukat, a kapcsolatukat övező érdeklődés egyáltalán nem akar csitulni. Míg volt felesége, Tóth Gabi szívesen osztja meg a nyilvánossággal, hogy mennyire boldog új párjával, Papp Máté Bencével, addig Krausz Gábor nem sok mindent árul el arról, hogyan is élnek Mikes Annával. Azt a táncosnő elárulta, hogy összeköltöztek, viszonylag hamar, leginkább azért, hogy Gábor kislányának ne kelljen még egy új környezetet megszoknia. Azt is elárulta a mindennapjaikról, hogy keveset tudnak együtt lenni: napközben mindketten dolgoznak és csak este találkoznak, ekkor van idejük egymásra.

Szoros időbeosztásuk ellenére amikor a TV2 megkereste őket egy kivételes lehetőséggel, akkor igent mondtak. Leforgatták az Ázsia Expressz új évadát, ahonnan nemrégiben értek haza, ekkor röppentek fel először a szakításukról szóló pletykák. Több jel is utalt arra, hogy gond lehet közöttük: nem adtak közös interjút, nem jelentkeztek közös képpel, vagy videóval és mindketten aktívan posztoltak, a közösségi média oldalukra, ám nem tűnt úgy, mintha figyelnék azt, hogy mit csinál a másik. Rengetegen aggódtak, de hiába kérdezgették a párt, válasz nem érkezett.

Egészen eddig: most ugyanis úgy tűnik, hogy nincs semmi gond és szent a béke a pár tagjai között.

Mikes Anna és Krausz Gábor is megosztotta azt a képet, melyet Anna és a kis Hannaróza kézenfogva sétálnak, ezt pedig piros szívvel bekarikázták. Nem akárhova látogattak el: a Richter Safari Parkba látogattak el, ami hatalmas élmény kicsiknek és nagyoknak, is vélhetően remekül érezte magát a hármas a kirándulás alatt.

Valószínűleg az Apák napját ünnepelték meg ilyen formában, mely különösen fontos ünnep Krausz Gábornak: kislányával közös képpel emlékezett meg erről a különleges napról. A videót korlátozott ideig lehet megtekinteni, Mikes Anna, vagy pedig Krausz Gábor Instagram sztorijában.

A páros népszerűsége mit sem csökken, gyakran jönnek ki a kettőjük szerelméről készített rajongói videók, akkor sem volt ez másképp, mikor hallgattak arról, hogy mi is zajlik közöttük. Az egyik ilyet itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás