promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kimondta a legnagyobb különbséget Krausz Gábor és Papp Máté Bence között, ezzel hódította meg a Fricskás fiú az énekesnőt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi most először mondta ki, mi fogta meg annyira Papp Máté Bencében, amit Krausz Gáborból is hiányolt.

Elindult a TV2 Playen egy vadonatúj podcast műsor Lékai-Kiss Ramóna vezetésével, a TV2 Titkok Ramival, aminek első adásában Tóth Gabi volt a vendég. Lékai-Kiss Ramóna rögtön azzal kezdte ezt a beszélgetést, hogy tisztába tegye a dolgokat Gabi körül azzal kapcsolatban, hogy ő valóban mindig átveszi-e az adott szerelmének a stílusát. Gondolt itt arra, amit sokan megjegyeztek már az interneten is, hogy Gabi látványosan változtatta a külsejét, a haját, a zenei stílusát olyan formában, amilyen férfivel éppen együtt volt. Hiszen látszólag amíg Krausz Gábor mellett minden rendben volt a házasságukban, eszébe nem jutott volna népdalokat énekelni és néptáncolni, aztán mikor megromlott a viszonyuk és bejött a képbe a Fricska Néptáncegyüttes és Papp Máté Bence, Tóth Gabi szépen lassan átvette ezt a stílust, és most már teljesen átalakult úgymond Papp Máté Bence női változatává; pedig elmondása szerint már lassan 10 éve elkezdte felvenni ezt a népdalos vonalat, akkor még a rockos vagányságot is megtartva.

A stílusváltással kapcsolatban Gabi azt mondta Raminak, hogy szerinte ha az ember együtt él valakivel, akkor akaratán kívül átveszi az ő stílusát, és emiatt ő is, hiszen egy alkalmazkodó embernek tartja magát.

„Én ezt inkább úgy éltem meg, hogy megismerni a másik ember, és azzal, hogy a másik bőrét magamra tudom húzni, vagy a lelkemben meg tudom érteni azt, hogy ő miért szereti azt a zenét vagy azt a ruhát, akkor az egy olyan kapcsolódási pont tud lenni, amivel tényleg egy olyan egységet tudunk alkotni, ami egy párkapcsolatban normális és jó”

- mondta Tóth Gabi, aki elmondása szerint nagyon szeret változni.

Az énekesnő 2015-ben még úgy érezte, hogy teljesen kiégett, mert bár az emberek szerették azt, amit énekelt és amilyen volt, de mégsem érezte azt, hogy az valóban ő lenne. Lékai-Kiss Ramóna természetesen rákérdezett, hogy miben más ez a szerelem Papp Máté Bencével, mint a többi, amire Gabi azt felelte, hogy mostani párjával vannak közös céljaik, közös ügyeik, amik összekapcsolják őket, és hogy ehhez hasonlót még soha, senkivel, még Krausz Gáborral sem élt meg.

Emellett azt is mondta, hogy végre egy olyan emberrel van együtt, aki empatikus, hogy soha nem találkozott még ennyire empatikus férfival - tehát ez a legnagyobb különbség Krausz Gábor és Papp Máté Bence között -, és ez egy olyan biztonságérzetet ad neki, amivel tényleg azt érzi, hogy nincs egyedül. Gabi azt is elmondta, hogy testvére, Vera nagyon jóban van Mátéval, és a kislánya is remekül kijön vele; szerencsére a Fricska fiú könnyen megtalálja a közös hangot a gyerekekkel.

„Én egy nagyon komoly családot kaptam a Mátén keresztül, ahol végre azt érzem, hogy nincsen megmásítva az érzelmi világom, ahol végre azt érzem, hogy nem vagyok hülyének nézve, ahol nem kell szégyellnem azt, hogy mély érzésű ember vagyok, ahol nem mondják azt nekem, hogy túl érzékeny vagyok. Lélekfelszabadító egy olyan közösségben lenni vagy családban, ahol mindenkivel tudsz beszélgetni anélkül, hogy debilizálna”

- tette hozzá Gabi, aki a beszélgetés során újfent hangsúlyozta, hogy nem csalta meg Krausz Gábort, és hogy nincs tudomása arról sem, hogy volt férje félrelépett volna.

Az énekesnő viszont nem akarta elmondani, hogy valójában miért lett vége a házasságuknak, mert amikor Lékai-Kiss Ramóna rákérdezett, csak annyit mondott neki válaszul, hogy

„Erről sajnos nem beszélhetek”.

A beszélgetés során arra is fény derült, hogy hogyan nevelik most közös lányukat, Hannarózát, hogy melyik közeli családtaggal romlott meg a kapcsolat a válás miatt, de olyan sokkoló részletek is kiderülnek, amikről eddig sosem beszélt korábban Tóth Gabi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás