promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sejtelmes üzenetet tett közzé Tóth Gabi, az exférje párkapcsolati problémáiról szóló pletykákra reagált?
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyanús az időzítés, örül a Mikes Annáról és Krausz Gáborról terjedő pletykáknak az énekesnő?

Az utóbbi időben szomorú pletyka röppent fel Magyarország kedvenc álompárjáról: mostanában Mikes Anna és Krausz Gábor nem jelentkezet közös tartalommal és az Ázsia Expresszből való hazaérkezésük óta nem adtak közös interjút. A pletykákra egyikük sem reagált, csak egy táncos videót tettek fel mindketten, amelyen Mikes Anna a kis Hannarózával táncol. Sokan aggódnak a párosért, ám volt feleségének, Tóth Gabinak szemmel láthatóan nincsenek párkapcsolati nehézségei.

Teljes gőzerővel készül az Egy a ritmusunk elnevezésű táborra, melyet szerelmével, Papp Máté Bencével közösen álmodtak meg. Javában reklámozzák a tábort, ennek részeként pedig az énekesnő és kedvese kipróbálták az összes programot, melyről felvételeket is készítettek, ezek pedig felkerültek Gabi oldalára. A legutolsó csodálatosan nyugodt hangulatú képhez ezt írta az énekesnő:

Sikerült az, ami hosszú évek óta nem..
Végre csak egy helyre figyeltem! Nem kószáltak el a gondolataim 100 felé, hanem ott és abban a pillanatban tudtam lenni! Befele figyeltem és elcsendesedett a sok zaj .. amikor hazajöttünk, akkor olyan nyugalom volt rajtam, amire már nagyon vágyott a testem és lelkem egyaránt! Ezért is hisszük , hogy a táborunk egy mély és felszabadító hét lesz, mert ebben a környezetben , energiákban lehet igazán “mély levegőt venni” hogy aztán tovább tudjunk haladni céljaink kalandos útján. Várunk benneteket július 15-21-ig Pomázon a Magyar Vár Táborban, ahol egy a ritmusunk! Hiszem, hogy összetartozunk. Gyertek velünk és éljük át együtt is!

Az énekesnőt árgus szemmel figyelők természetesen azonnal elkezdték elemezgetni a posztot, amelyben több furcsaságot is megfigyeltek. Egyrészt Gabi ebben megint visszautalt arra, hogy korábban mennyire boldogtalan volt és milyen nehezen viselte a házassági problémáit. De olyan teóriák is napvilágot láttak, hogy Gabi ezt a bejegyzést inkább kárörvendőnek szánta: éppen akkor ír a földöntúli boldogságáról és a nyugalomról, míg a fél ország azt találgatja, hogy mi lehet volt férjével.

Gabi bizonyára tudja az igazat, hiszen a kislányuk miatt tartják a kapcsolatot, egy nagy magánéleti változásról nyilván tájékoztatná volt feleségét a séf.

A bejegyzést, melyben Gabi a fenti sorokat írta, itt tekinthetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás