promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi ruhája teljesen felcsúszott, pajzán fricskát mutatott szexi alfele: ezt csak Papp Máté Bencének szabadna látnia
Borítókép:  Youtube - TothGabimusic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő talán észre sem vette, hogy tompora teljesen kilátszott.

20 éve annak, hogy Tóth Vera nem csak hogy megmutatta tehetségét a Megasztárban, hanem egyenesen meg is nyerte azt: ezzel pedig megkezdte azóta is csodálatosan szárnyaló karrierjét. Nem sokkal rá azonban megtörtént a lehetetlen: kishúga is elindult a megmérettetésen és döbbenten konstatálta az ország, hogy egy családban két gigászi tehetség is lehet. Tóth Gabi hangja teljesen lenyűgözte a zsűrit és bár nem ő nyerte meg a versenyt, abban minden döntéshozó egyetértett, hogy ilyen aranytorkú énekesnő nem sokszor születik.

Szerencsére az első helyezés hiánya nem tántorította el Tóth Gabit és végül a pályán maradt: azóta is énekesnőként keresi a napi betevőt.

Bár szakmailag korán érkezett neki a siker, azonban a magánéletében nem találta meg a boldogságot, pedig már fiatalkorában is azt nyilatkozta, hogy a család és a gyermekáldás tenné igazán boldoggá. A boldogság váratlanul érkezett az életébe, amikor megismerte Krausz Gábort, akivel kapcsolatuk tartósnak és gyümölcsözőnek bizonyult. Olyannyira, hogy össze is házasodtak és megtörtént a csoda: Gabi várandós lett és életet adott a csodálatos Hannarózának.

Ekkor még senki nem sejtette, hogy házassága boldogtalan, sokáig az énekesnő is tagadta maga előtt a nyilvánvalót: nem Krausz Gábor lesz az, akivel leéli az életét.

Sokáig nem mert lépni, végül aztán meghozta a végső döntést és bejelentette házassága végét, ami hihetetlen gyűlölethullámot indított el az országban. Ő azonban kitartott döntése mellett, sőt mi több, új párkapcsolatát is felvállalta, ami miatt szintén rengeteg bántást kapott. Papp Máté Bencével való kapcsolata azonban valóban csodásnak és gyümölcsözőnek bizonyult, mi sem bizonyítja jobban, hogy Gabi külseje is teljesen megváltozott. Szexi, nőies ruhákat kezdett el hordani, több kilót leadott, illetve teljesen másképp kezdett el sminkelni. Ikonikus, rövid frizuráját is lecserélte, hosszú, természetesnek ható póthajat tetetett fel, ami csodálatosan kifejezi a jelenlegi személyiségét. Az már csak a ráadás, hogy kedvesével közös vállalkozás is terveznek, az Egy a ritmusunk elnevezésű táborba már lehet is jelentkezi, ami olyan fiataloknak lett tervezve, akik szeretik a népzenét, művészetet, táncot, sportokat.

Gabi az új kapcsolata fejlődésével párhuzamosan egyre bátrabb és merészebb, sokkal természetesebben vállalja fel nőiességét, most például felcsúszott szoknyáját mutatta meg követőinek, a látvány pedig magáért beszél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás