promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi házasságának utolsó részleteit is kiárusítja, hatalmas botrány van készülőben volt férjével
Borítókép:  TV2 Play - TV2 Titkok Ramónával
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy Krausz Gábor kiborul majd, Tóth Gabi az utolsó titkokat is el akarja mondani a válásukról.

Hiába telt már el majdnem egy év azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor a nyilvánosság előtt is bejelentették házasságuk végét, úgy tűnik, hogy egyre újabb és újabb csontvázak esnek ki a szekrényből. Míg a pár tagjai korábban megállapodtak egymással abban, hogy a házasságuk nehézségeiről és a válásról nem osztanak meg semmilyen információt a közvéleménnyel, úgy tűnik, hogy a paktum idővel lazulni látszott. Bár Gábor szisztematikusan hallgatott a történtekről, csak a saját érzéseiről mesélt és arról, hogyan dolgozta fel a válás utáni időszakot és az életében beállt változásokat, addig Gabi egyre szabadabban nyilatkozott kényes témákról.

Például elmesélte azt, hogy szerinte miért lett vége a házasságuknak, miért fulladt kudarcba hat év próbálkozása és mi történt pontosan abban az időszakban amikor megismerte Papp Máté Bencét.

Az énekesnő szerint bár Mátéval az első pillanattól szimpatikusak voltak egymásnak, mégsem lépték át azt a bizonyos határt, csak szakmai és baráti kapcsolat volt közöttük. Amikor azonban Gabi házassága véget ért, akkor hamar a tettek mezejére léptek és fel merték vállalni szerelmüket, ami nagyon úgy tűnik, hogy tartósnak bizonyult.

Éppen hatalmas az öröm és a várakozás: közösen vágtak bele egy gyermektábor szervezésébe, ami az Egy a ritmusunk nevet viseli és ahol a gyerekek táncot, zenét tanulnak, valamint kipróbálhatják a lovaglást, íjászkodást és a kézműves foglalkozásokat is.

Krausz Gábor és Mikes Anna jóval elszeparáltabb életet él, a páros már jó ideje nem is mutatkozik együtt, sejtelmes üzenetekből következtethetünk csak arra, hogy éppen hányadán is állnak egymással.

A semmiből érkezett a hír, ami boríthatja ezt az idillt: a ZV2 újonnan induló beszélgetős műsorában, amely a TV2 Titkok Ramónával címet viseli, Tóth Gabi lesz az első vendég és nem kisebb dolgot ígér, mint hogy elárulja a válás eddig soha nem hallott részleteit. Az adásból kivágott részletben látszik, hogy az énekesnő megtört, nehezére esik ezeket az eddig rejtegetett részleteket kiadnia és az is kiderül, hogy egy közeli családtagja is elfordult tőle házasságának vége miatt. Kérdés, hogy mennyire beszélte meg Krausz Gáborral azt, hogy mi hangozhat el ebben az interjúban, még az is lehet, hogy a séf sem tudja pontosan felesége milyen szennyest tervez kiteregetni, ami könnyen vitává fajulhat a volt házastársak között.

A műsorról készült rövid, ám annál izgalmasabb előzetest ide kattintva tekintheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás