promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna külföldről üzent a magyaroknak: ezeket a szavakat intézte hozzánk
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábornak is köze van hozzá.

Az utóbbi időkben az tartotta lázba a bulvársajtót, hogy mi is történhetett Mikes Anna és Krausz Gábor között az Ázsia Expressz forgatása közben és után. A hazaérkezésük után jó ideig nem mutatkoztak együtt és elmaradtak az annyira várt közös képek, bejelentkezések is. Mindketten külön-külön posztoltak de egymás képeihez nem szóltak hozzá, mikor valamelyikük mégis hagyott egy kommentet, akkor arra a másik nem reagált.

Ezért volt hatalmas megkönnyebbülés, mikor közös fotóval jelentkeztek, ráadásul nem is akárhonnan: belevágtak az olyan régóta tervezett álomnyaralásukba, melynek első állomása Szicília volt.

Több várost is megnéztek, posztoltak romantikus fotót, Anna pedig 24 óráig elérhető Instagram történetben osztotta meg élményeit követőivel. Nem meglepő módon a gasztronómia fontos szerepet kap az utazás alatt, hiszen mind a ketten szeretnek enni, Gábor ráadásul séf. Az olasz alapanyagok pedig világhírűek, így ő szakmai szemmel (és szájjal) is élvezheti az ízkavalkádot és a fenséges fogásokat.

Most azonban újabb részletet tudhattunk meg az útjukból: több várost is meglátogattak, melyeket a környék legszebbjeinek tartanak, most azonban úgy tűnik, hogy eljött a passzív pihenés ideje. Anna ugyanis a tengerpartról jelentkezett be és egyből üzent is az itthoniaknak, akik irigykedve (de inkább örömködve) nézhetik a meseszép tengerről készült felvételeket.

A tengerpartról küldött üzenet így szólt:

Remélem otthon minden rendben.

A kis hozzászólás vicces és kedvesen provokáló is, ám a rajongók imádták, mint Anna minden posztját, annak pedig különösen örültek, hogy szerelmével élheti át ezeket a csodás kalandokat. Korábban elmondták, hogy megfogadták egymásnak az egész éves hajtás után a gyakoribb kikapcsolódást, ennek pedig szerves része az, hogy kiruccanjanak akár belföldön, akár külföldön.

A kettőjükről készült meghitt fotót, melyen sugárzik róluk a boldogság, itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás