promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna zsebkendő méretű szoknyácskája annyira átlátszó hogy világít a bugyija, csodálatos a belátás a táncosnő kőkemény párductestére
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor a legszerencsésebb férfi a világon, létezik, hogy Anna napról napra szexibb?

Mikes Annát néhány ezelőtt ismerhette meg az ország, amikor feltűnt a Dancing with the Stars legelső évadába, onnantól kezdve pedig rendszeres visszatérője volt a TV2 sikerműsorának. Bár ekkoriban is igen tehetséges táncosnőnek tartották és nyilatkozatai alapján kifejezetten szimpatikus volt az embereknek, az teljesen egyértelmű, hogy ezt a hihetetlen népszerűséget azonban az utolsó évadban nyújtott teljesítményével szerezte. A TV2 azóta sem árulja el, hogy volt-e bármi tudatosság abban, hogy a friss szingli és emiatt nagyon bánatos Krausz Gábor éppen a szintén egyedülálló, korban pont hozzá illő, tündéri személyiséggel megáldott táncosnőt kapja párnak.

Az biztos, hogy a kémia beindult közöttük: bár az időzítés nem is lehetett volna rosszabb. Hihetetlen médiaérdeklődés zajlott Krausz Gábor körül, ami finoman szólva sem kedvez egy alakuló kapcsolatban. Az egész élete fenekestül felfordult, ki kellett alakítani egy új élethelyzetet, ami a kislányának és Tóth Gabinak is megfelelő, új lakást kellett keresnie és mindemellett hiába volt már régóta bajban a házassága, ettől függetlenül el kellett gyászolnia annak végét. Ráadásul elvállalt egy új munkát is, ami elég nagy felelősséggel jár, erre is koncentrálnia kellett, ezután következtek csak a táncpróbák.

Ám a szerelem utat talált magának és még ennyi nehézség közepette is sikerült időt szakítaniuk az ismerkedésre.

Az Ázsia Expressz forgatása után hosszabb időre eltűntek a nyilvánosság elől és csak külön-külön mutatkoztak, most azonban úgy tűnik mindenki megkönnyebbülhet: a szerelmesek ugyanis csodálatos, közös nyaralós képpel mutatták meg, hogy köszönik szépen jól vannak. A pár korábban megfogadta, hogy sokkal többet szeretne utazni és úgy tűnik, be is váltották az egymásnak tett ígéretet: a meseszép Szicíliába látogattak el.

Ám az utazás előtt Anna még megmutatta az egyik legszebb fellépőruháját, ami hamar rajongóinak is a kedvencévé vált: teljesen átlátszó alsószoknyája és izgalmas, rafinált varrása a dekoltázsnál remekül kiemelik Anna nőiességét.

A videót ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás