promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvánosságra hozták Tóth Gabiék családi titkát, 20 év után derült ki a testvérpárról
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

20 év után fény derült a nagy családi titokra Tóth Gabiéknál.

20 éves családi titokra derült fény Tóth Gabiék családjából. A testvérpár édesanyja 55 évesen lett nagymama, aki eleinte nagyon félt ettől a szereptől - hiszen egy roppant fiatalos és talpraesett nőnek tartja magát -, de semmi pénzért nem cserélné el az életét; a világ legszebb dolgaként éli meg, hogy van egy unokája.

Tóth Gabi édesanyja hasonló stílusú, mint a lánya. Ugyan Gabi már nem rövid, szőke hajjal éli a napjait, hiszen stílust váltott, mikor megismerte Papp Máté Bencét, de mindketten ugyanolyan vagányok és lazák. Korábban a Story magazinnak mondta el, milyen nehéz volt látni, hogy a sikeres fellépéseikről hazaérve a lányait nem várta otthon szerető társ, de mára ez mindkettejük esetében megváltozott - ezt még akkor nyilatkozta, amikor Gabi Krausz Gábor felesége volt.

Veráék édesanyja nagyon szerette mindkét lánya szíve választottját, és rosszul érintette, mikor megtudta, hogy Gabi elválik unokája édesapjától. Emiatt meg is romlott a viszonya kisebbik lányával - ezt az énekesnő maga mondta el nemrég Lékai-Kiss Ramóna műsorában, a TV2 Titkok-ban.

Nemrég az újrainduló Megasztár miatt derült fény egy 20 éves titokra a Tóth-család életéből. Tóth Vera és Mujahid Zoli a mai napig kivételesen jó barátok maradtak. Bár a tehetségkutató elején még nem kedvelték egymást, a Megasztár-házban ez megváltozott, onnantól kezdve pedig el sem engedték egymást. Zoli olyannyira megszerettette magát a családban, hogy Gabiék édesanyja a saját gyerekének tekinti.

„Anyukám például a mai napig 'pici fiamnak' hívja”

- mondta Tóth Vera, aki hozzátette, hogy barátja még a párválasztásban is sokat segített neki.

Az énekesnő elárulta, hogy sokszor Zoli mutatott rá, hogy nem stimmel valami azzal a sráccal, akibe éppen szerelmes volt. Zoli nem tagadja, hogy valóban volt Verának olyan párja, akit nem kedvelt, viszont a férjét nagyon szereti. Így tehát mondhatjuk, hogy Tóth Gabinak és Verának van egy fiútestvére is, akit az édesanyjuk pici fiamnak szólít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás