promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban szólta el magát Papp Máté Bence, már az esküvőre készülnek Tóth Gabival?

Élő adásban szólta el magát Papp Máté Bence, már az esküvőre készülnek Tóth Gabival?

Borítókép:  Tóth Gabi Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Papp Máté Bence megdöbbentő kijelentést tett élő adásban arról, hogy milyen terveik vannak Tóth Gabival.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata nem indult könnyen, hiszen még csak ismerkedtek, amikor kirobbant a botrány. Az újdonsült párosra azonnal gyűlöletcunami és népharag zúdult, amint kiderült, hogy az énekesnő elválik Krausz Gábortól. Tóth Gabit az elejétől fogva házasságtörőnek mondták, mivel sokan meg voltak róla győződve, hogy az egykori Megasztáros megcsalta a sztárséfet a Fricska Táncegyüttes sármos alapítójával. Tóth Gabi hiába hangoztatja, hogy ez nem igaz, az emberek egy részét úgy látszik, képtelenség meggyőzni.

Bár azóta is egyfolytában kapják a támadásokat, Gabi és Papp Máté Bence inkább azokkal az emberekkel foglalkoznak, akik odamennek hozzájuk az utcán gratulálni, mondanak nekik egy-két kedves szót, és támogatják őket. Az énekesnő a Palikék világa című podcast műsorban vendégeskedett párjával, ahol elmondták, hogy néha még most sem tudják eldönteni, hogy az a valóság, amit az interneten látnak, vagy az, amit ők maguk megélnek, ugyanis azt látják, hogy a kommentszekciókban mindenhol csak a szidásokat és a támadásokat kapják, de ha kimennek az utcára, egyáltalán nem azt tapasztalják, hogy az emberek gyűlölnék őket.

Palik László azért még egyszer rákérdezett, hogy Tóth Gabiéknál történt-e megcsalás, mire az énekesnő újfent határozottan kijelentette, hogy nem csalta meg Krausz Gábort sem Papp Máté Bencével, sem mással. Hozzátette, hogy nem azért vált el a sztárséftől, mert megismerte Mátét, állítása szerint így is-úgy is véget vetett volna a házasságuknak. Rájött ugyanis, hogy más az érdeklődési körük, más világban vannak, és ez évről-évre, hónapról-hónapra egyre jobban kijött. Mátéval viszont olyan mély, művészlelkületű beszélgetéseik voltak, hogy azt érezte, nincs egyedül ebben a világban.

A szerelmesek most először olyan részleteket is elárultak a kapcsolatukról, amiket előtte soha. Gabi elmondta, hogy Máté egy nagyon erős személyiség, és nagyon sokszor van az, hogy ha túlzottan bepörög, akkor Máté leteremti, hogy most már álljon le egy kicsit; amikor nem tudja kontrollálni az indulatait, és nagyon teátrálisan előadja magát, akkor Máté egyszerűen rászól, hogy higgadjon le.

Gabi és Máté energiáját és idejét most teljes mértékben leköti az a tábor, amit szerveznek, de hogy mit terveznek a jövőben, arról megdöbbentő kijelentést tettek. Papp Máté Bence gyakorlatilag elszólta magát, mert amikor Palik László megkérdezte tőlük, hogy szeretnének-e esküvőt és gyereket, a Fricska táncosa azt felelte:

„Hát, valami lesz, az biztos”.

Ezután Gabi hozzátette, hogy mindketten családcentrikusak, tehát ez azt jelenti, hogy valóban komoly terveik vannak a jövőre nézve, arra viszont nem tettek utalást, hogy mikor akarnak esküvőt, vagy mikor szeretnének esetleg közös gyereket.