promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megtört: ezért énekelhetett valójában a pápának, elmondta mi az igazság a vallásosságával kapcsolatban
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egész ország találgatta, miért épp ő, most őszintén elmondta.

Sokak számára egészen érthetetlen az, hogy miért is lett Tóth Gabi neve egyenlő azzal, hogy ő közutálat tárgya. Fiatal, csinos édesanya, aki teszi a dolgát és az emberek mégis a szemére hánynak olyan dolgokat, amiket valóságos bűnként kezelnek vele kapcsolatban. Ilyen például az is, hogy bár már gyermeket is vállalt férjével, Krausz Gáborral, mégsem marad benne a házasságában, mert lépni azért, hogy a boldogtalanság helyét a boldogság vegye át. Többek között erről is beszélt abban az új interjúban, melyet Palik Lászlóék készítettek vele és amelyben őszintén elmondta az érzéseit az elmúlt időszakkal kapcsolatban.

Ő is érzi, hogy emberek sokaságának mennyire ellenszenves és sokat gondolkozott már ennek okán és egyetlen dologba látja az indokokat gyökerezni: egyszerűen az emberek féltékenyek rá, mert fel meri vállalni saját magát, a hibáit, gyengeségeit, de ugyanúgy a boldogságát is. Egyszerűbb őt okolni a hétköznapok kudarcáért és sikertelenségéért, mint tenni ellene.

Ebben a nagyon nehéz és mély interjúban (melyet nem sokkal a Kiss Ramónának adott, házasságáról szóló beszélgetés után készítettek) a vallás témaköre is szóba került. Tóth Gabit kérték fel arra, hogy az Euchronisztikus Kongresszuson lépjen fel és énekeljen a pápa előtt. Ha valaki nem tudná mi ez az esemény, annak itt egy kis segítség a Wikipédiáról:

Az Eucharisztikus világkongresszus, más néven Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a római katolikus egyház rendszeresen megrendezett, világméretű eseménysorozata, melynek célja az oltáriszentség megismerésének és tiszteletének elmélyítése. Szervezője a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok Pápai Bizottsága.

Ekkor látogatott Ferenc pápa hazánkba és Tóth Gabi elmondta, hogy nagyon menőnek tartja, hogy ez akkor kis hazánk fővárosában lett megrendezve. Sokan nem értették, hogy miért éppen Tóth Gabit kérték fel erre a megtiszteltetésre és azzal is megvádolták akkoriban, hogy a politika miatt, éppen ekkortájt megtért, mert az érdekei úgy kívánták. Azonban Gabi szerint az igazságtól ez hihetetlenül messze áll: életében már korábban is fontos szerepet játszott Isten és éppen azért választották ki őt, mert szerették volna közelebb hozni a vallást a fiatalokhoz. Azzal pedig, hogy ő egy extrém külsejű, fiatal, nagyszájú lány és mégis fontos neki a hit, sokak számára példamutató lehet.

Bár sokáig nem szerette volna felfedni életének ezt a részét és megválaszolni a kétkedők kérdéseit, ezt végül most mégis megtette, mert szerette volna, ha mindenki tisztán lát azzal kapcsolatban, hogy milyen helyet is foglal el életében Isten. Erről itt beszél hosszabban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás