promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi meztelenül fakadt dalra szentendrei álomotthona erkélyén, megmutatta gyönyörű formáit Papp Máté Bence kedvese

Tóth Gabi meztelenül fakadt dalra szentendrei álomotthona erkélyén, megmutatta gyönyörű formáit Papp Máté Bence kedvese

Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A válása részleteit megszellőztető Tóth Gabi durván szexi testét most kendőzetlenül mutatta meg.

Egészen hihetetlen az az átalakulás, amin Tóth Gabi az elmúlt egy évben keresztül ment. Bár korábban még csak sejteni sem lehetett, hogy az énekesnő mennyire boldogtalan a házasságában, a kapcsolat felbomlása után egyre nyíltabban vallott arról, hogy nem tudott nőként kellőképpen kiteljesedni volt párja, Krausz Gábor mellett. Bár mindketten gőzerővel dolgoztak a kapcsolat megmentésén, egy idő után be kellett látniuk, hogy nincs tovább és megbeszélték, hogy elválnak. Az énekesnőre a szakítás után nem sokkal azonban (tervei ellenére) ismét rátalált a szerelem: a nála néhány évvel fiatalabb Fricska táncegyüttes egyik alapító tagja, Papp Máté Bence rabolta el az énekesnő szívét.

Mátéval a kapcsolatuk álomszerűen halad, gőzerővel dolgoznak közös szerelemprojektjük, az Egy a ritmusunk tábor szervezésén és már össze is költözött a szerelmespár. A válás során Tóth Gabinál maradt az a szentendrei ingatlan, amit korábban ő és Krausz Gábor is álomotthonuknak nevezett. A felújításba még közösen vágtak bele, ám az énekesnő most már saját maga szépíti építi az ingatlant, amiből eddig csak részleteket láthattunk.

Most épp a csodálatos teraszt mutatta meg az énekesnő, ahol hallani a csodálatos madárcsicsergést és mindent körbevesz a zöld természet, nagyon pihentető látvány, ami rá is fér az énekesnőre az elmúlt időszak nehézségei miatt.

Nem olyan régen Lékai-Kiss Ramónával készített egy kemény, nehéz témákat érintő interjút, amiben még inkább kifejti azt, hogy mennyi szomorúság érte őt az elmúlt években, a megpróbáltatásainak pedig még most sincs vége.

Úgy tűnik, hogy Gabit is megihlette a természet és dalra fakadt: és mint mindig, amikor muzsikál, most is csodálatosan énekelt. Ám nem a hang és a környezet volt a leglenyűgözőbb a képen: Tóth Gabit elnézve olyan, mintha ádámkosztümben ücsörögne a portáján és ez a látvány bizony nagyon szexire sikerült.

A dögös felvételt Tóth Gabiról ide kattintva tudod megnézni: