promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera és férje rengeteg időt töltenek külön, alig találkoznak: Tóth Gabi házasságához hasonlóan érhet véget a kapcsolatuk?
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Kiderültek a házaspár titkai, értetlenkedve a rajongók, hazugság volt a boldogság?

Míg azzal mindenki tisztában van, hogy mi a helyzet Tóth Gabival, testvére ritkábban áll a reflektorfénybe. Legalábbis magánéletével, mivel művészete és munkássága szerencsére nagyon keresett, így akár hetente több napos elfoglaltságot is adhat az énekesnőnek az, hogy minden zenével kapcsolatos feladatát teljesítse. Gabi és Vera szerető családban nevelkedtek, azonban szüleik egyszer egy rövidebb időre különváltak. Ekkor másokkal is ismerkedtek, de végül az idő és az egymás iránt érzett szeretet győzött és visszataláltak egymáshoz, azóta is egy párt alkotnak.

Ennek ellenére a család teljes mértékben elfogadta azt, hogy Gabi 6 év után kilépett egy boldogtalan házasságból és bár Krausz Gábor aktív. szerves része volt a családjuknak, mégis támogatták Gabit az új párkapcsolatában is. Vera mindig szeretettel, de szigorral beszél nővéréről és a válás ellenére is jó viszonyt ápol Krausz Gáborral. Nem csoda, hogy remekül megértették egymást, hiszen a párja, Pauli Zoltán is séf, így négyüknek volt bőven közös témájuk.

Míg Gabiék házassága zátonyra futott, Tóth Veráéké úgy lehetett tudni, hogy éppen az ellenkező mederben folyik: sosem volt még ilyen boldog a két szerelmes. Azonban aggasztó dolog derül ki: nem kevés alkalommal előfordul olyan, hogy napokig, sőt akár egy egész hétig nem találkoznak. Mivel Verát főleg a fővároshoz köti a munkája, Pauli Zoltán pedig a Budapesttől 240 km-re lévő Palkonyán található Palkonyha lakáséttermet vezeti, így gyakran nélkülözniük kell egymást. Mindkettőjüknek nagyon fontos a munkája és sosem várták el egymástól, hogy bármelyikük is háttérbe szorítsa az álmait a másik kedvéért.

A közös otthonuknak mindketten Palkonyát tekintik, azonban Vera megtartotta budapesti otthonát is és hetente több éjszakát is itt tölt.

Van aki számára ez a fajta "távházasság" (bár azért mégsem teljesen az) elképzelhetetlen: vannak akik hosszú évek alatt egyetlen estét sem töltöttek külön a szerelmüktől. Azonban itt két olyan ember került össze, akiknek fontos a függetlenség és az énidő, emellett persze a közös otthon és az együtt töltött, minőségi idő, amikor csak egymással foglalkoznak. Úgy tűnik közös megbeszélés alapján remekül működik a rendszerük és egyelőre egyikük sem tart attól, hogy eltávolodnak egymástól, sőt: szerintük a külön töltött idő csak megerősíti a kapcsolatukat.

Ha tehetik és összefüggően van egy kicsit több idejük, akkor elutaznak, de a mindennapokban is igyekszik Pauli Zoltán apró meglepetésekkel és figyelmességekkel felesége tudtára adni azt, hogy mennyire szereti.

Kapcsolatukról és házasságról Palikék műsorában beszéltek, további izgalmas, eddig nem hallott részleteket itt tudhatsz meg róluk:

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás