promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera most kivételt tett és megmutatta álomotthonát: ilyen mesebeli helyszínt ritkán látsz, itt élnek férjével hatalmas harmóniában
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A ház minden zuga különleges, sosem került még elő ilyen videó az énekesnő házáról.

Tóth Vera minden kétséget kizáróan Magyarország egyik legjobb énekesnője. Az első Megasztár győzteseként már nagyon régóta áll a színpadon, mindenhol imádja a közönség. Zenei igényességéből sohasem adott le: már a tehetségkutatóban elárulta, hogy számára Cserháti Zsuzsa munkássága a leginkább példaértékű, és ehhez azóta is hű. Zenekara rendkívül profi, jazzes, bluesos, soulos elemekkel fűszerezett igényes popzenét játszanak.
A hírességek ritkán engednek bepillantást otthonukba, Tóth Vera most azonban most pontosan ezt tette, méghozzá férjével közös, palkonyai otthonukba engedett kamerákat. Az alkalmat Geszti Péter sikeres műsora adta, az Adom a napom stábját látta vendégül Vera az otthonában.

Palkonya nagy falunak semmiképpen nem mondható: idén január elsején hivatalosan 242 fő volt a lakosság. Földrajzilag a Dél-Dunántúlon, Baranya megyében található, közel a horvát határhoz. Veráék háza minden bizonnyal nem lóg ki a tájból: a videóból is látszik, hogy ez nem egy új építésű, modern ház, hanem egy tradicionális, fafödémes parasztház.
A ház berendezése sem a mostanában divatos modern irányzatot követi, hanem a ház struktúrájához illeszkedően itt is a népi belsőépítészetből táplálkoztak. A ma divatos, leginkább skandináv hatásra kialakult minimalista berendezéssel szemben bizony időutazás hangulatunk van: igazán sok berendezési tárgy, képek a falon, vázák mindenfelé, rendkívül  ízléses módon. A nappaliban több kényelmes fotel, kandalló, de még egy régi gramofon is helyet kapott.

Tóth Vera már igazi palkonyai, boltjuk is van a faluban, nagyon sok időt töltenek ott férjével, Pauli Zoltán séffel. Érdekesség, hogy Pauli Zoltán és Krausz Gábor jó barátok, korábban főztek is együtt Palkonyán, Palkonyha nevű éttermükben, ahol a két énekesnő közös showműsort is adott, Sister Act néven. Bár a négyes formáció felbomlott, az énekesnő és párja a baráti kapcsolatot ápolja Gabi volt férjével.
Tóth Vera nagyon boldognak látszik a videón, látható lelkesedéssel beszél közös otthonukról - mi a házaspárnak még sok boldog évet kívánunk Palkonyán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás