promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera is Gabi ellen fordult, egyértelmű üzenetével durván odavágott testvérének a válás miatt?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Vera burkoltan, de odapörkölt Tóth Gabinak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása még sokáig központi beszédtéma lesz. Miután kiderült, hogy az egyébként is megosztó énekesnő félrelépett a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, csak még inkább ellenszenves lett az emberek számára. Ugyanakkor a rajongói még most is kitartanak mellette és támogatják őt; sőt, hétvégén ott buliztak az első sorokban először Hevesen, aztán Budapesten a Várkert Bazár előtt, ahol Gabi megszegte a Szent István-napi kenyeret is.

A sztárpár válásával kapcsolatban már számos híresség megszólalt, és most úgy tűnik, Tóth Vera sem tudta megállni, hogy ne fejtse ki őszinte véleményét valamilyen formában testvére ügyével kapcsolatban. Miután összeházasodott szerelmével, Pauli Zoltánnal, a Tények-nek beszélt arról, hogy még mindig nem fogta fel teljesen, hogy feleség lett, majd kiemelte, hogy házasságnak súlya van.

„Tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában. Nem az van, hogy kiválasztottalak téged, hogy te vagy a csajom, én meg a pasid, hanem az életemet adom a kezedbe. Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel megtisztelheted a másikat és magadat is”

Egyesek szerint Vera ezzel egy burkolt, de egyértelmű üzenetet küldött húgának, Gabinak, de ez persze csak feltételezés. Mindazonáltal az első Megasztár-győztes is azt mondja, hogy bár nem tudná elképzelni az életét szeretett párja nélkül, azt azért nem merné kijelenteni, hogy örökre együtt maradnak, hiszen annyi mindent hozhat az élet - lehet 10 év múlva kiábrándulnak egymásból, és külön utakon folytatják. Természetesen nem ilyen gondolatokkal tekintenek a jövőre; mi több, tervben van a családalapítás is.

„Mind a ketten benne vagyunk már a korban, reméljük, összejön. Ha meg nem, akkor ott van a kis Hannaróza, akit majd tejben-vajban fürösztünk, meg a család gyerektagjait. De ezzel sincs elvárásom, tehát nem kell mindenáron szülővé válni, vagy abba belerokkanni, ha esetleg mégsem jön össze. De mind a ketten arra vagyunk berendezkedve, hogy lesz gyermekünk. Szerintem Zoli nagyon jó apuka lesz, én meg nagyon jó anyuka, mert zsigerileg bennem van az anyukavér”

- mondta a beszélgetés során Vera.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás