promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi fotójának láttán összetörik a szív: szomorú képpel jelentette be, tényleg úgy van, ahogy mondta
Borítókép:  TV2 Play - Szerencsekerék
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nehéz terhet cipel, a képről is süt a bánat.

Nehéz hónapok, de talán nehéz évek vannak Tóth Gabi mögött. Talán a hozzá legközelebb állók sem sejtették, hogy boldogtalan házasságban él és mikor megérett benne az elhatározás a változtatásra, akkor hihetetlen rosszindulattal és gonoszsággal találkozott. Az emberek folyamatosan bírálták, kritizálták, emberhez nem méltó megjegyzésekkel illették azért, mert a személyisége megosztó, valamint mert lépni egy hatalmasat a boldogság felé. Egy hat éves házasságból kilépni, főleg ha van egy kicsi gyermek is, nagyon nehéz és bármennyire is egyszerűnek tűnik, nagy lélekerő kell hozzá.

Éppen ezért senkinek nem lenne joga ahhoz, hogy ítélkezzen, ám mégis ez történt. Már a közvélemény támadásait és bántásait is nehezen viselte az énekesnő, azonban arról csak nemrégiben árult el részleteket, hogy a családja hogyan viselte a változásokat. Lékai-Kiss Ramóna új műsorában beszélt erről, ahol meglepő és egyben szomorú dolgot is mesélt el: édesanyjával a válás miatt megromlott korábban példaértékű, meghitt viszonya. Gabi könnyek között mesélte el, hogy időt ad édesanyjának és reméli, hogy visszatalálnak egymáshoz, de jelenleg ő még nem dolgozta fel azt, hogy véget vetett a házasságának Krausz Gáborral.

A családi vitáról ebben a videóban beszél részletesen:

Ez már csak azért is furcsa, mert már volt férje is továbblépett és megemésztette a történteket, valamint lányának is új kapcsolata van és mindkét fél boldognak tűnik az új választottjával. Gabi tele van tervekkel, közös tábort szervez szerelmével, akivel rengeteg mindenben hasonlítanak egymásra és úgy tűnik, hogy remek köztük az összhang, Gabi kivirult, hihetetlenül nőies kisugárzása lett.

Gabi az interjú megjelenése előtt nem sokkal tett ki egy közös fotót az édesapjával és ekkor sokakban felmerült a kérdés, hogy anyukája miért nem szerepel a képen. Azóta már tudjuk. Különösen érdekes ez annak fényében, hogy korábban Gabi szülei is külön töltöttek pár évet (igaz ők visszataláltak egymáshoz), így átérezhetik milyen az, ha egy kapcsolatban gondok vannak. Szívszorító látni a képet, ahol Gabi tele szeretettel öleli édesapját, egyedül.

Gabi édesapjával készült közös képet itt nézhetitek meg, ezeket a sorokat intézte édesapjához, aki a nehéz időkben is támasza Papp Máté Bence mellett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás