promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Adócsalással gyanúsítják Tóth Gabit, feljelentést tesz a gátlástalanul megalázott énekesnő, könnyek között figyelmeztette a mocskolódó kommentelőket

Adócsalással gyanúsítják Tóth Gabit, feljelentést tesz a gátlástalanul megalázott énekesnő, könnyek között figyelmeztette a mocskolódó kommentelőket

Borítókép:  MTI/Koszticsák Szilárd
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Tóth Gabi nem bírja tovább: a rendőrséghez fordul segítségért.

Lehet szeretni, lehet utálni Tóth Gabit, de azt a mérhetetlen gyűlöletcunamit és mocsokolódást, azt a végeláthatatlan megaláztatást, amit már három éve tűrnie kell és elszenvednie, senki sem érdemli meg. Az énekesnő ellen irányuló internetes zaklatás nem akkor kezdődött, amikor kiderült, hogy Papp Máté Bence lett az új párja; még csak nem is akkor, amikor bejelentette, hogy elválnak Krausz Gáborral. Gabi azóta kapja a folyamatos támadásokat és negatív kommenteket, mióta megszületett a sztárséffel közös kislánya, Hannaróza.

Tehát a sztárnak most már évek óta nyelnie kell azt a sok mocskot, amit napiszinten kap azoktól az emberektől, akik sokszor nem is vállalják a nevüket és az arcukat, hanem hamis profilok mögé bújva szájaskodnak azzal a tudattal, hogy büntetlenül megúszhatják a dolgot. Tóth Gabi viszont nem hajlandó tovább tűrni ezeket a gátlástalan megaláztatásokat, a TikTok-csatornáján, könnyek között közölte, hogy a rendőrséghez fordul segítségért, és ezentúl feljelentést tesz minden olyan negatív kommentíró ellen, akik átlépnek egy bizonyos határt.

Márpedig ezúttal valaki eléggé elvetette a sulykot, és olyan stílusban, olyan szavakkal írt Tóth Gabi egyik posztja alá, amit senki sem engedhetne meg magának még az ismerősével szemben sem - pláne nem egy vadidegen esetében, akiről semmi sem tudunk.

Az illető szó szerint "közpénzből fenntartott, nyekergő selejtnek" és "véglény korcsnak" nevezte az énekesnőt, akinek legszívesebben levizelné a fejfáját, ha meghalna. Mindemellett adócsalással is meggyanúsította, ugyanis azt írta:

„Mondjuk beszélhetnénk az adócsalásodról”.

Tóth Gabi mélységesen felháborodott ezen a kommenten, és az autójában ülve vette fel az alábbi videót, amiben elmondta, hogy bár éppen egy fellépésére igyekszik, utána rögtön a rendőrségre megy, hogy feljelentést tegyen a kommentelő ellen, és bízik benne, hogy nem marad büntetlenül az internetes zaklatása.

„Ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mostantól mindenki ellen. Találkozni fogunk a bíróságon és kíváncsi vagyok, akkor is ekkor pofád lesz e?”

- mondta az énekesnő.

@tothgabiofficial

Légyszi hallgassàtok végig! Negatív kommentelők is!!!

eredeti hang - Gabriella Tóth