promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Feljelentették Tóth Gabit, megjelent a hatóság a gyermektáborában: ez lett a vizsgálat eredménye, az énekesnő is megszólalt

Feljelentették Tóth Gabit, megjelent a hatóság a gyermektáborában: ez lett a vizsgálat eredménye, az énekesnő is megszólalt

Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Tóth Gabi elmondta mi történt pontosan, így viselte a történteket.

Tavaly augusztusban egész Magyarországot meglepte a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor hat év házasság után külön utakon folytatják. Bár sok sztárnál vannak előjelek, hogy a kapcsolatuk hullámvölgybe jutott, esetleg ő maguk is elmondják, hogy küzdenek a szerelmükért, itt valóban a semmiből érkezett a válás híre. Még nagyobb volt a meglepetés, amikor a bejelentés után nem sokkal Tóth Gabit már más férfival látták, de nem telt el sok idő, hogy Krausz Gábort is összeboronálják valakivel. Így került be az életükbe Papp Máté Bence és Mikes Anna, akikkel annak ellenére, hogy mennyire nehéz időszakban találkoztak mégis tartós és építő jellegű kapcsolatot sikerült felépíteniük. Annáék most a nyaralásba vetették bele magukat, Szicília után a Balatont is felfedezték, de Gabiék életében is nagyon izgalmas időszak köszöntött be.

Július 15-én kezdődött az Egy a ritmusunk gyerektábor, amire gőzerővel készült az énekesnő táncos szerelmével együtt. A tábor gerincét a kézműves foglalkozások, lovaglás, íjazás, éneklés és a tánc adja, igazi békebeli időket idéznek a programok és a gyermekek lelki fejlődéséért még egy coachot is felvettek. Gabiék minden létező szabályt figyelembe vettek, plusz nevelőt alkalmaztak és profi egészségügyi személyzet is tartózkodik a táborban, aminek a helyszínét is alaposan megválogatták, ezért is érte meglepetésként, hogy megjelentek a táborban a NÉBIH felügyelői. Pontosabban: nem érte meglepetésként, erről így nyilatkozott:

Várható volt, hogy lesz valami… De aki névtelenül feljelentget, az nem gondol bele abba, hogy felkészült vagyok rosszindulatból. Sajnos sokat tapasztaltam.

Névtelen bejelentés alapján érkeztek a táborba, mivel abban reménykedtek, hogy valamit találnak az énekesnő legújabb szerelemprojektjénél, amiért esetleg büntetés járhat, de nem volt sikeres az akció. Erről így nyilatkozott Gabi:

Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket

Gabi biztos volt benne, hogy ez megtörténik, így minden erejével arra koncentrált, hogy ne lehessen rajta semmilyen fogást találni, úgy látszik, hogy (sajnos) igaza volt, de a jó hír, hogy valóban minden rendben volt. Az interjúját a tábor szlogenjével zárta, azzal a hitvallással, amivel mostanában az életét is éli:

„De semmi baj ezzel. Én továbbra is minden energiámmal arra koncentrálok, hogy a csoda bennünk van, hát úgy is viselkedünk”

Itt pedig megnézhetitek, hogy milyen remek hangulatban a telik a minden térvényi szabályozásnak megfelelően zajló tábor: