promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi széles mosollyal mondta ki a terhességről: teljesen egyetértenek Papp Máté Bencével

Tóth Gabi széles mosollyal mondta ki a terhességről: teljesen egyetértenek Papp Máté Bencével

Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Szintet lépett a kapcsolatuk, közös fotóval tudatták.

Bár még csak egy év telt el azóta, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették, hogy felbontják a házasságukat, már nem is emlékszünk arra, hogy milyenek is voltak ők ketten egy párként. A szakítás után mindkettőjük élete fenekestül felfordult és egészen rövid idő alatt rátalált a boldogság a (volt) pár mindkét tagjára, ráadásul mindketten egy-egy táncos mellett lelték meg a rég áhított békét és szerelmet.

Krausz Gábor egy véletlen folytán ismerkedett meg új kedvesével: több visszautasítás után tavaly igent mondott a Dancing with the Stars című sikerműsorra, ahol a szerencsének (vagy esetleg a készítők jószívének) köszönhetően a partnere a csodálatos Mikes Anna lett. Párosuk között igencsak működött a kémia, ezzel pedig a nézők is egyetértette: meg is nyerték a műsort. Kapcsolatukat ezután vállalták fel és bár féltik magánéletüket, egyre több közös fotót tesznek közzé, amivel rajongóik egy kicsit beleshetnek a mindennapjaikba.

Jóval kevesebb sikert jósoltak Tóth Gabi új párkapcsolatának: Papp Máté Bencével ők régi ismerősök voltak, együtt turnéztak Gabival a tánccsapataként és bár ismeretségük barátságnak indult, egy idő után kénytelenek voltak belátni, hogy ennél jóval többet éreznek egymás iránt. Kapcsolatukat hamar felvállalták, amit még a közvélemény gyűlölködése sem tört meg: azóta is jóban rosszban kitartanak egymás mellett, szerelmük pedig szépen beérett.

Nem olyan régen ért véget az Egy a ritmusunk elnevezésű gyermektábor, ami hatalmas sikerrel zárult, nagyon sok gyermek érdeklődött a főképp népzenére, táncra és kézműveskedésre épülő tábor iránt. Bár Gabiékat érte egy kellemetlen meglepetés a tábor alatt, így megjelentek a NÉBIH munkatársai, azonban a rosszakarók legnagyobb sajnálatára mindent rendben találtak.

Gabiék boldogan emlékeztek vissza a táborban történtekre, sok felvételt is mutattak, róluk pedig minden képen sugárzik a boldogság.

A Hot! magazinnak meséltek érzéseikről: elmondták, hogy hasonló miliőben kezdődött a kapcsolatuk, tavaly Erdélyben, így amolyan évfordulós ünneplés is volt nekik ez a tábor. Egyrészt a nosztalgia miatt, másrészt pedig, hogy közösen létre tudtak hozni valami ennyire nagyszerű és fantasztikus dolgot. Gabi elmondta azt is, hogy Máté hihetetlenül jól bánik a gyerekekkel, a kis Hannaróza is imádja, ahogyan fogalmazott, jól beszéli a gyerekek nyelvét.

Innen pedig adta magát a kérdés: mi a helyzet a közös gyermekvállalással. Gabi szerint elképzelhető, hogy a közeljövőben bővül a család, ezt pedig Máté egyáltalán nem bánná.

Nos... erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: ,,Jön, ha jönnie köll!" - zárta le Gabi a témát, így remélhetőleg hamarosan jön a boldog hír az énekesnő második terhességéről.

A tábor fáradalmait együtt pihenték ki, erről pedig egy csodálatos közös képet is posztoltak: