promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai új nevétől hangos Anglia, átnevezték a mi fiúnkat a Liverpool legnagyobb rajongói
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominikot imádják Angliában és az egész világon, és új becenevekben is megnyilvánul ez az imádat.

Szoboszlai Dominik elképesztő idényt kezdett a Liverpool FC-ben, és most sokszoros figyelmet kap azért is, mivel a Vörösök vezetik a bajnokságot, és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt cirka harminc évben, amikor nem hozott túl sok nagyon jó szereplést a bajnokság Liverpool vörös felének, ez lesz az egyik legjobb idény. A Liverpoolnak, Jürgen Klopp igencsak nagyon jól egyen lévő gárdájának pedig nagyon komoly esélye van arra, hogy behúzzák a bajnoki címet, és ezzel nagyon rácáfoljanak azokra a hangokra, miszerint Jürgen Klopp elfáradt, és Liverpool-ba vérfrissítés kellene a kispadon is.

A gárda nagyon jól összállt, a bajnokságban pedig csupán egyetlen vereségük van eddig, pedig már túl vagyunk a felén, és mindegyik nagycsapattal találkoztak egyszer a Vörösök, általában pedig döntetlenek születtek, csupán a Tottenham Hotspur ellen szenvedtek vereséget.

Az a meccs pedig történelmi pillanat volt a fociban, hiszen a VAR is hibát követett el egy gól kapcsán.

Szoboszlai most két meccs pihenőt kapott, hiszen megsérült az előző meccsen a Newcastle United ellen, ám ez a rajongóknak nem szelte kedvét, hogy tovább záporozzanak az elképesztő rajongó kommentek a magyar játékos Instagramjára. Akik pedig követik őt a közösségi médiákon át, azok tudhatják, hogy nagyon sok beceneve van már.

Hívják őt Superszlainak, Jürgen Klopp pedig egyenesen egy Bestiának titulálta őt, aki ördöngős dolgokat csinál a pályán, így pedig ez is ráragadt. Aztán Scouser nevet is rá tették, amely egy komoly elismerés Liverpoolban. És hogy mi az az új becenév, amely egyre többször tűnik fel mindenhol?

Egy angol szójátékból jön, 

King Dom-nak hívják mostanában a játékost, amely arra utal, hogy egy zseni, és uralja a pályát.

A kingdom ugyanis királyságot jelent angolul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás