promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai neve azonnal rákerült egy listára Liverpoolban, elsöprő változás jöhet
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon fontos pár hónap vár a Liverpool-ra a PL-ben, így nem csoda, hogy elsőrendű kérdés lett ez is.

Szárnyal a Liverpool FC ebben az évben minden fronton, Jürgen Kloppnak zseniálisan sikerült megerősíteni a csapatot, fiatal tehetségekkel töltötte fel a Vörösök sorait, és nagyon bejöttek a számításai, hiszen a Liverpool Szoboszlai Dominikkal a soraiban vezeti a bajnokságot, többek között a Manchester City és az Arsenal előtt is pontokkal lógott meg. Ám még csak a bajnokság felénél vagyunk, és egy nagyon kritikus időszak következik a Vörösök számára, hiszen a leggólerősebb játékosuk, Mohamed Szalah Afrikába távozott, hogy rész vehessen Egyiptomot képviselve az Afrika Kupán,

így pedig jó néhány hétig nem számolhatnak vele Angliában.

A legutóbbi mérkőzésen pedig a túlhajtott Szoboszlai is megsérült, így a legfrissebb hírek szerint az elkövetkező két kupamérkőzést fogja majd kihagyni, a bajnokságban ugyanis január 21-ig nincs mérkőzése a Liverpoolnak. Így nagy valószínűséggel a magyar játékos a következő bajnokin már vissza is fog térni a pályára.

Nagy lehetőség lehet az, hogy Szalah játékát helyettesíteni kell elől, így sok lap már arról ír, hogy Szoboszlai elől sokkal több lehetőséget kaphat, illetve az is megeshet, hogy ezentúl ő végezheti majd el a büntetőket a Liverpool-ban. Szalah ugyanis a legutóbb is kihagyott egy tizenegyest, és a Facebook-on már sok rajongói oldal arról ír, hogy Szoboszlai lehet a legesélyesebb arra, hogy ezt a szerepet megkapja, az ő neve tehát biztosan rajta van ezen a listán, ahol a potenciális jelölteket gyűjtik.

A közösségi médiában a posztoknál pedig azt is megjegyzik, hogy Szoboszlai nagyon biztosan értékesíti a tizenegyeseket, 17/16-os eredménnyel büszkélkedhet az elmúlt időszakban. És megeshet, hogy Szalah távollétével bizonyíthat most ő ezen a poszton. A többi pedig majd kiderül, mindenesetre alaposan megváltozhat most a Liverpool játéka az egyiptomi távollétével, és ez a kis közjáték akár fontos változásokat is hozhat a jövő Liverpoolját illetően.

Az Anfield Voice oldalon záporoznak a hozzászólások azt firtatva, hogy ki lője a büntetőket, Szoboszlaira nagyon sokan szavaznak:

Nemrégiben a legendás Carragher is arról beszélt, hogy Szoboszlai előtt nagy lehetőség állhat szalah távollétével, persze azt a legenda is elismerte, hogy nagyon nehéz lesz pótolni Szalah góljait.

Korábban amúgy több fórumon is arról lehetett olvasni, hogy Szalah nem passzol Szoboszlainak, és a magyar játékosnak ezért van kevesebb lehetősége egy-egy meccsen. Ezt később egy szakértői blog cáfolta.

Egy rajongói oldalra nemrég igazán zseniális kép került fel, ahogy összecsap Szoboszlai és Szalah, most épp a sakktáblán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás