promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor a kamerák előtt szólta el magát, már rég megvolt az esküvő?

Krausz Gábor a kamerák előtt szólta el magát, már rég megvolt az esküvő?

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

Összezavarodtak a nézők a séf mondatán, meglepetés már rögtön az Ázsia Expressz első adásában.

Hihetetlenül izgalmas első résszel került adásba az Ázsia Expressz. A műsor készítői idén is igyekeztek nagyon figyelni arra, hogy változatos szereplőket vonultassanak fel. Az idei 5. évadban a forgatási helyszín a Fülöp-szigetek és Tajvan volt, aki pedig esetleg lemaradt volna, ők fognak küzdeni a végső győzelemért:

Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián Zsigmond Angéla és párja, Mészáros Bende, valamint LL Junior és Dárdai Blanka.

A párosok már rögtön az első adásban alakítottak és bár még nem mutatkozott meg mindenkinek az igazi személyisége, azt a forgatás utáni beszámolókból tudhatjuk, hogy bizony feszültségben és vitákban nem volt hiány. Mikes Anna és Krausz Gábor is nyilatkoztak erről, úgy fogalmaztak, hogy minden problémában igyekeztek hasonlóan eljárni. Míg Gábor valamin felidegesítette magát, addig Anna próbálta nyugtatni, hol kedvesen, hol csendben, megvárva míg lecsillapodnak a kedélyek.

Az első adás feladatánál azonban a párosnak nem volt oka stresszelni, hiszen hazai terepen kellett bizonyítaniuk, egy ételt kellett elkészíteniük egy saját maguk által készített tűzrakóhely felett. Anna kifejezetten rutinosan állt neki a feladatnak, ami nagyon imponált Krausz Gábornak, ekkor pedig furcsa szó hagyta el a száját: kedvesen Annára nézve annyit mondott, hogy séf feleség.

A találgatások egyből beindultak, hogy ez egy amolyan ajánlat féle lett volna, jelezve azt, hogy Gábor nyitott arra, hogy kapcsolatukat még mélyebbre fűzzék, de a legvadabb elmélet az volt, hogy a páros kerülve a nagy felhajtást és a média gyakran igen terhes érdeklődését, titokban már meg is esküdött.

Ha már rögtön az első részben ilyen vad konteók szabadulnak el, akkor vajon mi lesz még az utolsó részig? Az biztos, hogy a rajongók lesik a pár minden szavát, külön oldalak jöttek létre a közösségi médiában, ahol összevágott videókon mutatják be a pár eddigi közös, legszebb pillanatait.

A mondatot, amely okot adott a találgatásokra, itt hallgatható meg: