promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna egy videóval árulta el, hogy új taggal bővült a család, a Balatonon készült felvételből minden kiderül

Mikes Anna egy videóval árulta el, hogy új taggal bővült a család, a Balatonon készült felvételből minden kiderül

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Csodálatos felvételek Mikes Annáról, hatalmas az öröm.

Szeptember elsején útjára indul az Ázsia Expressz és Mikes Anna, valamint Krausz Gábor párosa ismét beköltözik a tévénézők nappalijába. A két fiatal a Dancing with the Stars műsorával lopta be magát a magyarok szívébe: hétről hétre nyomon követhettük azt, ahogy Krausz Gábor szépen lassan felépül a válás okozta fájdalomból. Mikes Anna már az elejétől kezdve kedvesen, empatikusan, türelmesen közelített az összetört szívű séf felé, akinek így volt ideje átgondolni az életét, újra rendezni magában az elmúlt idők történéseit és aztán újra rátalálni arra, ami a legcsodálatosabb az életben: a szerelemre.

Kapcsolatuk azóta is egyre csak mélyül és nagyon úgy tűnik, hogy kiállta az idő próbáját. Gyakran posztolnak a közösen átélt élményeikről és kijelenthetjük, hogy igazán aktív életet élnek. Ez nem véletlen: megfogadták egymásnak, hogy időt szakítanak egymásra a rohanó mindennapokban és időről időre kiszakadnak a hétköznapokból. Ezt főképp utazgatással szeretnék elérni és az idei nyár bakancslistája kifejezetten hosszú:

Ellátogattak a gasztronómia egyik fellegvárába, Szicíliába, ahol végig járták a Dél-Olasz sziget legszebb helyeit. Mindkettőjüknek fontos a minőségi étkezés, így nem meglepő, hogy a legismertebb fogásokat is megkóstolták. Töltöttek időt a Lupa-tónál, valamint együtt mentek ki Anna külföldi tánctáborába, Törökországba, de természetesen nem maradhatott ki a Magyar Tenger sem.

Annáék többször is ellátogattak a Balatonra és most is töltöttek ott egy kis időt. A tó legszebb részein barangoltak, megnézték Tihanyt és Badacsonyt is, azonban a tájak mellett valami más is feltűnt a páros videóin. Mostanában egy új családtag is feltűnt velük a fotókon és videókon, mégpedig egy aranyos, fekete kutya. Krausz Gábor Instagram történetében is láthatjuk az állatkát, de Mikes Anna mostani beszámolójában is feltűnik.

A fekete, nem annyira kicsi kutyát a lenti videóban tudod megnézni, úgy tűnik, hogy ezentúl ő is velük tart a kalandos kikapcsolódásokra: