promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Brutális feszültség a kamerák előtt, Krausz Gábor és Mikes Anna váratlan helyzetbe került

Brutális feszültség a kamerák előtt, Krausz Gábor és Mikes Anna váratlan helyzetbe került

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Hamarosan kezdődik az Ázsia Expressz következő évada.

Az elmúlt időszakban is nagyon sokat lehetett hallani Krausz Gáborról és Mikes Annáról, hiszen a nyáron nagyon sok nyaralós fotó is felkerült az internetre, a szerelmesek pedig nagyon sok élményüket is megosztották a rajongókkal. Gyönyörű tájak, felhőtlen kalandok és megannyi érdekes kis történet, amely kiderült róluk az elmúlt időszakban, és miközben ezeket az élményeket nézzük, már arra is sokan készülnek, hogy újra láthatják majd őke a képernyőn, méghozzá a TV2-n.

Hiszen szeptember elsején indul is Ördög Nóra műsorvezetése mellett az Ázsia Expressz című műsor, a szerkesztők pedig már gondoskodtak arról is, hogy bizony ne maradjunk mozgókép nélkül az új évad vonatkozásában, így többek között egy kis feszült montázst kaphattunk arról is, hogyan játszott Mikes Anna és Krausz Gábor együtt a műsorban.

A kedvcsináló videóban néhány rögös kis jelenet van összevágva, miközben azért elcsattan egy csók is a páros részéről.

Korábban amúgy közös képpel is tudatták azt, hogy mikor kezdődik a műsor, a kép alá pedig azonnal érkeztek is a rajongók részéről a kedves üzeneten, sokan pedig azt írják, hogy csakis miattuk fogják majd nézni a műsort.

Az idei széria újra visszakerült Ázsiába, és a párosok alapján egy elképesztően jó játékra számíthatunk majd a TV2 sikerműsorában, amelynek az indulásáig tényleg már csak nagyon kevés idő van.

Páros promóvideók érkeztek, amelyek kis betekintést nyújtanak a nézőknek, hogy részben mire számíthatnak majd a műsorban. Az egyik videóban Krausz Gábor és Mikes Anna néhány közös pillanatát vetítik az emberek elé.

Íme egy kis kedvcsináló a műsorra, néhány kisebb, feszült pillanattal:

(via Origo)