promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna egyre jobban élvezi a luxust: egzotikus tájról jelentkezett be és egy méregdrága álomautóval is lencsevégre kapták

Mikes Anna egyre jobban élvezi a luxust: egzotikus tájról jelentkezett be és egy méregdrága álomautóval is lencsevégre kapták

Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Krausz Gábor kedvese kétkanállal falja az életet, meglepő képeken a sztár.

Mikes Anna idei nyara eddig egészen fantasztikusan alakul: hazaértek az Ázsia Expressz forgatásáról, ami testileg és lelkileg is kimerítette a táncosnőt, de nem kellett sokáig várnia a kikapcsolódásra. Szerelmével, Krausz Gáborral Szicíliába utaztak, ahol néhány felejthetetlen napot töltöttek együtt: felfedezték a környék látnivalóit, ejtőztek a tengerparton és persze nem maradhatott el a helyi kis éttermek és a gasztronómia felfedezése sem.

A páros már korábban megfogadta, hogy igyekeznek majd gyakran elszökni a hétköznapok elől és úgy tűnik, hogy tartják is magukat a tervhez: azóta már megfordultak a Balatonnál és a vízi sportok kipróbálásába is belevetették magukat.

Most pedig Anna ismét elhagyta az országot: Törökországba repült, ahol egy tánctábort tart a tanítványaiknak.

Azonban nem csak a tanulásról és a gyakorlásról szólnak a napjaik: Anna megmutatta például egy 24 óráig elérhető Instagram bejegyzésben, hogy a tengerparton fürdik a tánccsoport és még egy vízi játékot is kipróbáltak.

Az, hogy Krausz Gábor is vele repült-e, egyelőre nem derült ki, de nem lennénk meglepve, ha elkísérte volna a szerelmét erre a nagy útra.

Előtte azonban még valamit mutatott követőinek: egy csodálatos autóval fotózkodott, a rá jellemző szexi, rövid szoknyácskában, ami csodálatosan kiemeli alakját. Bár Anna táncos körökben nagy névnek számít és már a Dancing with the Stars korábbi adásaiban is szerepelt, az országos ismertséget egyértelműen az idei év adta meg neki. Emiatt pedig egyre több reklámfelkérést kap, így került hozzá a kék színű, vadonatúj kocsi is.

A képet a táncosnőről és új szerzeményéről, akit ő tréfásan csak a randipartnerének állít be, ide kattintva nézheted meg:

Ha pedig Anna törökországi kiruccanására és felvételeire vagy kíváncsi, akkor azt korlátozott ideig ITT tekintheted meg. Annáról minden képen süt az életigenlés és a boldogság, ennél csodálatosabban nem is alakulhatott volna a művésznő elmúlt egy éve.