promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egy évet kellett várni, hogy kiderüljön: Krausz Gábor hihetetlenül nagyot szakított a válásával, Tóth Gabinak hosszú idő óta ez a legrosszabb éve

Egy évet kellett várni, hogy kiderüljön: Krausz Gábor hihetetlenül nagyot szakított a válásával, Tóth Gabinak hosszú idő óta ez a legrosszabb éve

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Most végre kiderült, mit nyert és veszített a volt házaspár, Krausz Gábor része egészen hihetetlen, de Tóth Gabi nem örülhet.

Már több mint egy év telt el azóta, hogy tavaly nyáron Tóth Gabi és Krausz Gábor a semmiből bejelentették, hogy elválnak útjaik. A pár hat évet töltött együtt, ez alatt pedig úgy tűnt, hogy tökéletes egyetértés van közöttük, gyakran jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, ahol általában boldog és szerető párnak tűntek. Különösen nagy boldogság volt az életükben, mikor megfogant a kislányuk, kislányuk Hannaróza azóta is mindkettőjüknek a legfontosabb az életében.

A válás igen nagy port kavart és bár a házastársak megbeszélték, hogy magánéletük és válásuk részleteit nem teregetik ki, néhány információ azért mégis napvilágot látott. Viszonyuk most teljesen emberi, bár a kommunikáció a kislányuk ügyes-bajos dolgaival kapcsolatban van közöttük.

Azóta már mind a ketten új párkapcsolatban élnek, ráadásul nagyon hasonló életpályán mozogtak tovább: Gábor és Gabi is egy-egy táncos oldalán találtak rá a boldogságra. Az új szerelem mindkettőjük részéről tartósnak bizonyult, ám a válás után a séf népszerűsége igen csak meglódult. Korábban is sok műsorral kapcsolatban kereste meg a TV2, azonban azokat mindig visszautasította, az új helyzet miatt viszont elvállalta a Dancing with the Starsban való szereplés. Bár az ország addig is ismerte, hiszen a Séfek séfében az egyik legnépszerűbb szerepelő volt a műsor indulása óta, itt egy egészen más oldalát tudta megmutatni a nézőknek, akik teljesen odavoltak az összetört szívű, botlábú, mogorva szakácsért, az pedig, hogy egy korban és külsőben tökéletesen hozzáillő cukiságbombát raktak be mellé partnernek, csak fokozta a népszerűségét.

Mikes Anna és Krausz Gábor párosa felrobbantotta a magyar közvéleményt, az emberek róluk áradoztak, minden apró percüket nyomon akarták követni és óriási boldogság volt, mikor megnyerték a műsort, az pedig még nagyobb, amikor felvállalták a szerelmüket.

Azóta már az Ázsia Expresszben is próbára tették kettősüket, a szeptember 1-én elrajtoló műsort kis túlzás nélkül az ország nagy része várja, sokaknak hatalmas élmény lesz ismét a kedvenceikért szurkolni és újra látni azt, ahogyan együtt dolgoznak egy közös célért. Gábor azonban mást is nyert: a Forbes listája szerint, mely a legnépszerűbb és legbefolyásosabb magyar hírességeket rangsorolja, a séf jelenleg a 10. legjelentősebb médiaszemélyiség, amivel hatalmas neveket utasított maga mögé. Igaz, ami igaz: az utóbbi időben megugrott a közösségi médiás posztjainak a száma és sokkal aktívabban kommunikál a követőivel is és több szponzorációs felkérést is kapott, ami egyértelműen kiváló anyagi lehetőség is.

Míg korábban nem szeretett kamera elé állni, ma már sokkal otthonosabban mozog a műsorokban, így nem csoda, hogy egyik évről a másikra ilyen előkelő helyre tudta feltornázni magát. Más meglepetés is van azonban: volt felesége idén először nem fért fel a listára.

Azt hozzá kell teni, hogy lehet Gabi ezt egyáltalán nem bánja: az utóbbi időben elege lett a rá irányuló figyelemből, a belső elvonulásra, a szerelme megélésére és az anyaságra koncentrál, művészetével szeretne inkább előtérbe kerülni. Népszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Egy a ritmusunk elnevezésű tábor, melyet párjával, Papp Máté Bencével hozott tető alá, hatalmas siker lett, ezzel pedig az énekesnő egy régi, nagy álma vált valóra.