promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra reagált a Krausz Gábor körül dagadó botrányra, elmondta milyen ember valójában a séf

Ördög Nóra reagált a Krausz Gábor körül dagadó botrányra, elmondta milyen ember valójában a séf

Borítókép:  Profimedia
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Ördög Nóra mindent elmondott Krausz Gábor Ázsia Expresszben tanúsított viselkedéséről. 

Ördög Nóra és Krausz Gábor kapcsolatának újabb fordulatai: Barátság, kihívások és közös tévés projektek

Ördög Nóra és Krausz Gábor már évek óta jól ismerik egymást a televíziós világban, és számos közös projektben szerepeltek együtt. A két híresség szoros munkakapcsolata a „Séfek Séfe” című műsorban kezdődött, majd a „Dancing with the Stars” és az „Ázsia Expressz” produkciókban is tovább folytatódott, ahol baráti és szakmai kapcsolatuk egyaránt erősödött. Nemrégiben az „Ázsia Expressz” forgatása során újabb érdekes részletek derültek ki róluk, amelyek még inkább rávilágítanak a két sztár közötti dinamikára​.

Krausz Gábor – „Nem egy könnyű ember”

Ördög Nóra a legutóbbi vlogjában kertelés nélkül beszélt arról, hogy milyen embernek tartja valójában Krausz Gábort. A műsorvezető viccesen, de egyben őszintén kijelentette:

„Gábor nem egy könnyű ember, elvei vannak, gondolom, vannak küzdelmek is”

– utalva ezzel arra, hogy Krausz sokszor határozott elképzelésekkel rendelkezik, ami a munkában és a magánéletben is érezhető lehet​.

Ez a megjegyzés különösen érdekes annak fényében, hogy tavaly Krausz Gábor szerepelt a „Dancing with the Stars” című műsorban, ahol Ördög Nóra zsűritagként értékelte őt. Kiderült, hogy Gábor már a felkérés előtt Nóra tanácsát kérte, hogy érdemes-e belevágnia a táncos show-ba. Az évek alatt kialakult szakmai kapcsolatuk és barátságuk a műsor során csak tovább mélyült, még ha időnként nézeteltéréseik is akadtak​.

Újabb találkozás az „Ázsia Expresszben”

Az idei „Ázsia Expressz” forgatásán Ördög Nóra és Krausz Gábor ismét együtt dolgozott, de most egészen más szerepben találkoztak: míg Ördög a műsor házigazdája volt, addig Krausz Gábor és párja, Mikes Anna versenyzőként vettek részt a kalandrealityben. Ez az új helyzet érdekes kihívásokat tartogatott mindkettejük számára, hiszen nemcsak baráti, hanem szakmai szempontból is szembe kellett nézniük a versennyel és a stresszel járó helyzetekkel. Nóra egyik vlogjában elárulta, hogy egy régi operatőr kollégája, aki korábban vele dolgozott, most a versenyzők, köztük Krausz Gábor útját követi nyomon, ami humorosan azt eredményezte, hogy Nóra úgy érezte, elhagyták őt a „Gáborokért”​.

További televíziós együttműködések?

Kíváncsian várjuk, hogy Ördög Nóra és Krausz Gábor milyen újabb közös projektbe vágnak bele a jövőben. Mindketten elismert szereplői a magyar televíziós iparnak, és a nézők számára különösen érdekes, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk a képernyőn és azon kívül egyaránt. A humorral és őszinteséggel fűszerezett barátságuk és szakmai együttműködésük továbbra is izgalmas történeteket tartogat a rajongók számára​.

Az, hogy Gábor „nem könnyű ember”, csak tovább növeli az iránta és Nóra iránti kíváncsiságot, hiszen ez a dinamikus kapcsolat inspiráló lehet mások számára is, akiknek meg kell találniuk az egyensúlyt a karrier és a magánélet között.

forrás: Story