promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 egyik munkatársa kitálalt: Tóth Gabi és Krausz Gábor miatt komoly óvintézkedéseket vezetett be a csatorna

A TV2 egyik munkatársa kitálalt: Tóth Gabi és Krausz Gábor miatt komoly óvintézkedéseket vezetett be a csatorna

Borítókép:  TV2 Play
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Rengeteg fejtörést okozott a TV2-nek Tóth Gabi és Krausz Gábor.

Tóth Gabi és Krausz Gábor tavalyi válása finoman szólva is kimerítette a médiaszenzáció fogalmát. A házaspár a semmiből jelentette be, hogy útjaik különválnak, a történetet pedig tovább árnyalta, hogy az énekesnő hamarosan egy új férfi oldalán tűnt fel. Ekkor hihetetlen gyűlölethullám fogadta az új szerelmet, míg Krausz Gábort igyekezett mindenki lelkileg támogatni, miközben próbálta feldolgozni a válást.

Tóth Gabi ás Krausz Gábor válása a TV2-re is óriási hatással volt.

A pár mindkét tagja a TV2-él dolgozott: míg Tóth Gabi a Sztárban sztárt forgatta, addig Krausz Gábor a Dancing with the Stars-ban szerepelt, ráadásul a két műsor között átfedések is voltak: mivel voltak esetek amikor muszáj volt találkozniuk, ilyen volt amikor a DWTS-ben felvonultak a Sztárban sztár zsűritagjai. Azt is itt jelentették be, hogy Tóth Gabi először vállalja nyilvánosan új szerelmét, Papp Máté Bencét.

Ám amikor lehetséges volt, akkor elkerülték egymást, ugyanis a TV2 biztonsági óvintézkedéseket vezetett be a két sztár miatt.

A válás részleteiről akkor a magánéletük védelme és kislányuk, Hannaróza miatt nem szerettek volna többet elárulni, azt sejteni lehetett, hogy a viszony a két fél között nem éppen baráti. Azt tudni lehetett, hogy Gabi régóta boldogtalan volt a kapcsolatban, míg az sem volt titok egy idő után, hogy végül Gabi döntött a lezárás miatt, bár már párszor a szakítás szélére sodródtak.

Érthető módon a friss sebek miatt a párnak kellemetlen lett volna a napi többszöri találkozás, ezt pedig a TV2 igyekezett maximálisan tiszteletben tartani, hiszen mindketten fontosak a csatornának.

Tóth Gabi ismét képernyőn van, a Sztárban Sztár All Stars műsorában szerepelt:

Belsős információ szivárgott ki arról, hogy hogyan próbálták leminimalizálni a kellemetlen találkozás lehetőségét.

„Ilyenkor a csatorna legfeljebb két dolgot tehet: pártatlan marad és igyekszik minden eshetőségre felkészülni” – ecsetelte egy informátor a Story magazinnak, majd hozzátette: a produkciók munkatársai mindent megtesznek a profi, gördülékeny együttműködés érdekében, éppen ezért sem most, sem a későbbiekben nem kívánnak állást foglalni, éreztetni bármelyikükkel is, hogy mit gondolnak a történtekről. „Mivel mindketten kimagaslóan nézett műsorokban szerepelnek, így Gabi és Gábor is egyformán értékes, megbecsült tagjai a TV2-nek, akikkel hosszú távon tervez a csatorna. Úgy tudom, arra például különösen figyelnek, hogy ne konfrontálódjanak a kollégák előtt, és lehetőség szerint más-más időpontban tartózkodjanak a székházban. Persze nyilván vannak és hamarosan lesznek is olyan esetek, amikor elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, ilyen például a két műsor keresztpromója, amikor a Dancing with the Starsban felvonultatják a Sztárban sztár leszek! zsűritagjait, de őket ismerve mindketten profin, személyes sérelmeiket félretéve fognak eleget tenni a kötelezettségeiknek.”

Krausz Gábor népszerűsége ma is töretlen a Séfek séfe szigorú zsűritagjaként:

Szerencsére a sztárpár viszonya mostanra normalizálódott és ha baráti viszony nem is alakult ki közöttük, vélhetően egy folyosón való összefutás már egyiküknek sem okoz gondot. Főleg azért, mert már mindketten boldog párkapcsolatban élnek: Tóth Gabi a rosszmájú jóslatok ellenére azóta is Papp Máté Bencével van, akivel az egy év alatt rengeteg közös dolgot vittek véghez, míg Krausz Gábor a korábbi táncpartnerével, Mikes Annával és boldog és harmónikus szerelemben.

Mikes Anna idén nem vállalta el a szereplést a Dancing with the Starsban, ami minden évben kiemelt örömforrás volt az életében, amiben Tóth Gabi és párja is indulnak, ám semmi arra utaló nyilatkozatot nem tett a négyes egyik tagja sem, hogy ennek bármilyen ellenérzés lenne az oka, ez azonban ismét elég volt ahhoz, hogy fellángoljanak a találgatások arról, hogy mégis mennyire ápol jó viszont egymással a korábbi házaspár két tagja.

Forrás: Story magazin, nlc.hu