promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit csalódott Magyarország Krausz Gáborban, Tóth Gabi mellé álltak a legnagyobb ellenségei is

Óriásit csalódott Magyarország Krausz Gáborban, Tóth Gabi mellé álltak a legnagyobb ellenségei is

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Fordult a kocka, Mikes Anna sem annyira szimpatikus már, Tóth Gabi lehet a magyarok új kedvence.

Egyre több feszültséget tartogat a TV2 kalandreality-je, az Ázsia Expressz. Ahogyan az minden műsorban lenni szokott, voltak párok, akik abszolút belopták magukat a nézők szívébe, ilyen Till Attila és Stohl András párosa. Ők a műsor egésze alatt tudtak önazonosak maradni és a versenyben keményen helyt álltak, mégsem helyezték a győzelmet előtérbe az emberi értékekkel szemben.

Nagy meglepetést okozott sokaknak Dietz Guszti és Laky Zsuzsi kettőse, akik finoman szólva is olaszos szerelemben élnek és az elején nagy felháborodást okoztak gyakran káromkodással tarkított vitáik, mára már egészen megszokták a nézők, hogy ők ilyenek. Nagy meglepetést okozott a két fiatal, Bende és Angi párosa, akik vállvetve küzdöttek és a szerelmük átsegítette őket a nehéz akadályokon, de Cserpes Laura vagány édesapja is mindenkit lenyűgözött.

 [[cikk1]]

Krausz Gábor és Mikes Anna leszerepelt a nézők előtt.

Sokan egyértelmű tényként kezelték, hogy a nyertes itt is a TV2 álompárja, Mikes Anna és Krausz Gábor lesz. A Dancing with the Starsban tanúsított hihetetlen összhang, kitartás és elszántság miatt kivívták maguknak a tiszteletet, az pedig, hogy látszott rajtuk az egymás iránti vonzalmuk, csak hab volt a tortán. Miután pedig bevallották, hogy a forgatások és a próbák alatt egymásba szerettek, akkor a rajongói bázisuk még jobban kibővült. Ezzel nagyjából egy időben Krausz Gábor volt felesége az ország egyik leggyűlöltebb celebévé lépett elő, míg a bánatos férj felfért a legbefolyásosabb influenszerek top 10-es listájára, amiről az énekesnő pedig lekerült.

A válás igazi vesztese Tóth Gabi volt.

Azóta Tóth Gabi nem tudott jót tenni, minden lépésében az ellenséget látták és nem csak őt, hanem új szerelmét, Papp Máté Bencét is pellengérre állították. Azonban ők ketten rácáfoltak a kétkedőkre és azóta is együtt vannak és boldogabbak mint valaha. Igyekeznek a reflektorfénytől távol élni és építeni a kapcsolatukat, csak azt szeretnék megmutatni rajongóiknak, amire büszkék: ez pedig az ének és a tánctudásuk. Tóth Gabi mindkettőt megmutatja, hiszen szerepel a Sztárban Sztár All Starsban és a hamarosan induló Dancing with the Starsban is.

Az utóbbi időben azonban nagyot fordult a kocka: Krausz Gábor és Mikes Anna Ázsia Expresszben tanúsított magatartása alaposan próbára tette a tévénézők idegeit. Gábor többször csúnyán szólt rá Annára és a negatív tulajdonságait is kellő rendszerességgel mutatta meg. Türelmetlen, olyakor hisztis, ezt ő maga is elismerte. Ebből egy kis ízelítőt ide kattintva tudtok megnézni:

Krausz Gábor kiborító, Mikes Anna kedvessége pedig csak megjátszott.

Azonban ennél jóval komolyabb vádakkal is szembe kellett nézniük: a nézők és a csapattársaik egyaránt megjátszósnak és álszentnek titulálták őket. Ez egészen addig fajult, hogy egyre többen vontak le egy bizonyos következtetést: talán mégsem csak és kizárólag Tóth Gabi volt a hibás a házasság megromlásáért, sőt, voltak, akik egyenesen megértőnek nyilatkoztak. Bár még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mi történt a házastársak között és milyen időrendben követték egymást az események a válás kimondásáig. Az viszont biztos, hogy Tóth Gabi megítélésének és népszerűségének igen csak jót tett az, hogy Krausz Gábor megmutatta egy másik arcát is, amit eddig talán csak otthon a négy dal között a családja láthatott. Az énekeső nem reagált a volt férjét érő vádakra, akkor sem kér a ré irányuló figyelemből, ha az éppen az ő érdekét szolgálná.

Egyre több támogató komment jelenik meg Gabi oldalán és úgy tűik, hogy kezd elcsitulni az őt körülvevő médiaőrület is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a nézők adásra adásra szurkolnak neki és közös szerelmes képeinél is gratulálnak ahhoz, hogy a pár mennyire őszintén boldognak tűnik: