promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Népharag zúdult Krausz Gáborra és Mikes Annára, sokaknál kihúzta a gyufát az álompár

Népharag zúdult Krausz Gáborra és Mikes Annára, sokaknál kihúzta a gyufát az álompár

Borítókép:  TV2
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Sokan támadják emiatt Krausz Gábort és Mikes Annát.

Az emberek egy része csalódott Krausz Gáborban és Mikes Annában, akik közösen vágtak neki az idei Ázsia Expressznek. A párosról játéktársaik is őszintén kimondták már a véleményüket: Mészáros Bende és Zsigmond Angi még a műsor elején azt gondolták róluk, hogy nagyon aranyosak, de aztán később azt mondták, hogy

„náluk kétszínűbb párral nem találkoztak”.

Úgy tűnik, a nézők közül is sokan hasonlóképpen látják ezt, ugyanis a botrányos adások óta rengeteg támadást kap Krausz Gábor és Mikes Anna. A közösségi médiát elözönlötték a negatív kommentek, valóságos népharag zúdult a párosra, pedig eddig mindig ők voltak az abszolút kedvencek, az emberek már akkor a szívükbe zárták a szerelmeseket, amióta összemelegedtek a Dancing with the Stars-ban.

Krausz Gábor és Mikes Anna azonban nem törődnek a támadásokkal, jelenleg Szlovéniában vakációznak.

A páros egy szerelmes képet osztott meg a közösségi médiában; Anna éppen csókot nyom Gábor homlokára. A fotó is azt bizonyítja, hogy a sztárséf és a táncosnő valóban megtalálhatta egymásban az igazit, hiszen mindketten sugároznak a boldogságtól. A rajongók pedig továbbra is támogatják és szeretik őket - erről árulkodnak az alábbi kommentek is:

„Ennél ütősebb választ nem is adhattatok volna azoknak a kommentelőknek, akik már annyit csalódtak, hogy nyugtatókon élnek szegények! Én meg bokszolok velük rendesen. A lényeg, hogy ilyen boldog képet látok RÓLATOK! Élvezzétek a pihenés minden pillanatát, a romantikát! Na, szóval értitek. Most tényleg jó kedvem lett, és ilyen boldog képeket dobjatok még nekünk!”

„Kedves Anna&Gábor! Sok ember szeret ítélkezni, de azt, hogy boldogok vagytok együtt, és szeretitek egymást, azt soha senki nem veheti el tőletek. Majd az idő válaszol, hogy kinek is volt igaza. Maradjatok örökké ilyenek, mint most! Ilyen boldogok, mosolygósak, mert csuda jó ezt látni a mai világban. Jaa, és Ázsiáról annyit, hogy lehet, hogy az értetlen emberekkel úgy beszél Gábor ahogy, de ahogyan egymással bántok, az a versenyben lévő összes szerelmespár között példaértékű. Én szeretlek titeket, és hajrá a végéig!”

„Embernek maradni minden körülmények között. Bebizonyítottátok!!”