promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes pletykák keltek szárnyra Mikes Annáról, valójában ezért nem szerepel a Dancing with the Stars új évadában?

Őrületes pletykák keltek szárnyra Mikes Annáról, valójában ezért nem szerepel a Dancing with the Stars új évadában?

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

A versenyzők bejelentésénél valami nagyon furcsa.

Azt már megszokhattuk, hogy a kereskedelmi televíziók nagy durranásnak szánt műsorai mindig nagy felháborodást okoznak a tévénézők között, így az sem meglepő, hogy a szeptemberi szezonkezdéssel bőven adtak csámcsognivalót a népnek. Több műsor is elindult, de van aminek még csak most jelentették be a szereplőit. Az egyik ilyen bombát nem olyan régen dobta le a TV2.

A Dancing with the Stars idei versenyzői nem arattak osztatlan sikert.

A versenyzők a következőek: Hosszú Katinka és Suti András, Tóth Katica és Whisperton, Sebesi Daniella és Kamarás Norbert, Törőcsik Franciska és Baranya Dávid, Szőke Zsuzsanna és PSG Ogli, Mihályfi Luca és Hegyes Bertalan, Stana Alexandra és Kucsera Gábor, Szabó Zsófi és Andrei Mangra, valamint az évad nagy meglepetése Tóth Gabi és Papp Máté Bence párosa.

Sokan azonban meglepődtek, mivel a listában nem szerepel Lissák Laura és az utolsó évad nyertese Mikes Anna sem.

Lissák Laurát továbbra is láthatják a nézők, ő lesz a műsor online riportere, így igazán szakmába vágó kérdéseket tud majd feltenni a versenyzőknek. Azonban a jelek szerint Mikes Anna nem szerepel majd semmilyen formában az új évadban.

Természetesen a nézők azonnal okokat kerestek és többet is találtak.

Sokan egyből arra gondoltak, hogy Tóth Gabi miatt nem lép a táncparkettre.

Többekben azona felmerült az, hogy kellemetlen lenne Krausz Gábor volt feleségének és jelenlegi párjának ennyi időt együtt tölteni. Mivel Anna már felért a műsor csúcsára a tavalyi parádés győzelmével, így logikus lenne, hogy most Gabi kapjon esélyt a bizonyításra szerelme oldalán. Persze nagyon sokakat érdekelne egy Tóth Gabi Mikes Anna verseny, nem minden a nézőszám és könnyedé lehet, hogy a színfalak mögött az érintett felek letisztázták, hogy ez nekik nem fér bele.

Nagyobb titok lehet az új évadból kimaradó Mikes Anna magánéletében?

Rengeteg fórumon jelent meg az a pletyka, hogy Mikes Anna jóval nagyobb dolog miatt nem szerepel a műsorban. Ez az ok pedig a terhesség. A táncosnő és a séf már egy éve élnek boldog párkapcsolatban, ami kikezdhetetlennek bizonyult és többször, több helyen is hangsúlyozták már, hogy Anna mennyire vágyik az anyaságra. A nézők nem tudták nem észrevenni az Ázsia Expressz új évadában, hogy amikor Anna kisgyermekek közelébe kerül, akkor szinte kivirul és sosem titkolta azt, hogy a családalapítás eső helyen áll a tervei között.

Erről korábban már Krausz Gábor is nyilatkozott, aki szerint csodálatos érzés szülővé válni és szeretné ezt a csodát Annának is megadni. A táncosnő három gyermekig meg sem állna, ezzel pedig a sztárpár a nagycsaládosok táborát erősítené.

Az, hogy mi igaz a pletykákból, hamarosan kiderül, de mivel Anna és Gábor nagyon féltik és óvják a magánéletüket, valószínűleg erre még elég sokat kell várni.

Krausz Gábor és Mikes Anna adásról adásra elkápráztatta a nézőket, végül pedig meg is nyerték a trófeát. A megható győzelmi pillanatot ide kattintva elevenítheted fel újra:

Anna egyébként azóta már kiadott egy magyarázatot és Instagram posztban fogalmazott nagyon sejtelmesen arról, hogy mi is ál a döntése hátterében:

Idén sajnos már nem fogok szerepelni a Dancing With The Stars műsorában. Bár a felkérést a TV2-től megkaptam, hosszas mérleges után úgy döntöttem, hogy nem vállalom a szereplést.

Őszintén bevallom, hogy a szívem szakad meg, hiszen az elmúlt négy évad nagyon sok élményt, érzést és a közönség szeretetét jelentette nekem. Minden porcikámmal imádtam, magaménak éreztem ezt a műsort. A kollégáim a barátaim lettek ès azon túl, hogy tavaly a trófeát is hazavihettük Gáborral, megtaláltuk egymásban a szerelmet is.

Persze, nehéz elengedni azt, amiben sikeresek vagyunk és szeretjük is. Ez pont olyan, mint az élsport. De hiszem azt, hogy a csúcson kell abbahagyni. Annyi érdekes és szép dolog van az életben, amivel érdemes foglalkozni, amire érdemes időt, energiát szánni.

Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy csak azokra a felkérésekre mondok igent, amit szívből tudok csinálni. Idén ez most nem menne, mert úgy érzem a szereplésem nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. Ebből pedig én szeretnék kimaradni.

Számomra a magam, és családom nyugalma a legfontosabb, köszönöm mindenkinek a megértést és az eddigi támogatást.

Nagyon sok sikert kívánok a műsor szereplőinek, hajrá DWTS!

Ezzel kapcsolatos újságírói megkeresésekre nem szeretnék válaszolni. Köszönöm a megértést!

Könnyen lehet az is, hogy annyira intenzíven élték meg Gáborral a táncot, hogy a táncosnőnek furcsa lenne valakivel ismét ilyen közelségben kerülni és az sem titok, hogy a táncpróbákra való felkészülés rengeteg időt emésztett fel, ezt pedig valószínűleg inkább szerelmével és annak kislányával töltené.

[[vid3]]