promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Olyan történhet Tóth Gabival és párjával, ami példátlan

Olyan történhet Tóth Gabival és párjával, ami példátlan

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Végre elmondták, hogy kik lesznek a párok a következő Dancing with The Starsban a TV2-n.

Új évaddal tér vissza a TV2-n is hatalmas sikerrel futó Dancing with The Stars, a műsor óriási nézettséggel fut szerte a világon. Az Amerikai Egyesült Államokban már 2005 óta folyamatosan megy, és elképesztő nevek tűnnek fel benne a táncparketten, olyan színészek és színésznők is rendszeresen tiszteletüket teszik,

akiket itthon csak Hollywood-i filmekből ismerhetünk.

Zendaya is szerepelt a műsorban korábban:

[[vid1]]

A TV2 szeptember 16-án mutatta be, hogy kik szerepelnek majd a műsorban, milyen párok lépnek majd elénk a műsor keretében, amelyről már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor rajtol. A dátum, amit érdemes bevésnie mindenkinek, akit érdekel a táncos show, azaz október 26-a. Egyelőre kilenc páros nevét fedték fel, így egy pár kiléte egyelőre homályba vész, de mondhatnánk úgy is, hogy elkezdődhet a találgatás is, hogy ki illeszkedhet a mostani garnitúrába, a felfedett tizennyolc név közé.

Mindenki tudja, hogy tavaly Mikes Anna és Krausz Gábor nyerte a versenyt, akiknek a párosát és a táncát hatalmas érdeklődés övezte, az emberek már a legelejétől úgy látták, hogy köztük alakul valami. Végül a műsort is megnyerték, és csak utána jelentették be, hogy együtt vannak. Az akkori műsornak az is érdekessége volt, hogy Krausz Gábort és Tóth Gabit párhuzamosan láthattuk a képernyőn, más műsorban, de olykor reflektáltak is egymás megmozdulásaira.

Tavaly augusztus óta az ő párosukat élénk médiafigyelem övezte, miután bejelentették, hogy kapcsolatuk véget ért.

A mostani évadban Tóth Gabi fog szerepelni a Dancing with The Starsban, méghozzá párjával, Papp Máté Bencével. Így az is előfordulhat a legvégén, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna után most Tóth Gabi és Papp Máté Bence gyűjti majd be az első helyet. Mindenképpen nagyon színvonalas produkciókra számíthatunk majd a párostól, akik a nagy hírt már az Instagram-oldalon is bejelentették.

A követők között pedig volt már olyan, aki azt is megkérdezte, hogy mi lesz, ha megnyerik? Tóth Gabi válaszolt is a kérdésre, azt írta, az szuper lenne.

Kik a további párosok?

  • Szabó Zsófi és Andrei Mangra
  • Whisperton és Tóth Katica
  • Törőcsik Franciska és Baranya Dávid
  • Kucsera Gábor és Stana Alexandra
  • Psg Ogli és Szőke Zsuzsanna
  • Hosszú Katinka és Suti András
  • Kamarás Norbert és Sebesi Daniella
  • Mihályfi Luca és Hegyes Berci