promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nézed a Séfek séfét? Mindenképpen tudnod kell a TV2 hirtelen jött döntéséről

Nézed a Séfek séfét? Mindenképpen tudnod kell a TV2 hirtelen jött döntéséről

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Fontos bejelentés jött a Séfek séféről.

Néhány nappal ezelőtt indult el a Séfek séfe 6. évadja, amiben ismét Krausz Gábor, Vomberg Frigyes, és Wolf András véleményezik az amatőr-, illetve profi szakácsok ételeit. Még csak most kezdődött el a gasztro-reality idei szezonja, de a TV2 máris variál vele; egy olyan változásról döntöttek, ami minden hétköznap estét érint, éppen ezért akik nézik a műsort, azoknak mindenképpen tudniuk kell az új műsorrendről.

A TV2 döntése alapján a Séfek séfe jövő héttől előbb fog kezdődni, és sokkal hosszabb adásokkal fog jelentkezni.

A SorozatWiki beszámolója szerint október 21-én, hétfőn már úgy lesz a menetrend, hogy a Tények Plusz 18:45-től 19:50-ig fog tartani, majd jönnek Krausz Gáborék, és a bruttó 2 óra 25 perc helyett 2 óra 50 perces részekkel fogják szórakoztatni a nézőket. Tehát 25 perccel tovább fog tartani a Séfek séfe, emiatt pedig jóval későbbre kerül a Kőgazdag fiatalok második évadja. A trash reality csak 22:50-től lesz képernyőn, és mindig nagyjából 23:15-23:25-ig fog tartani.

Ez azt jelenti, hogy a Kőgazdag fiatalok kiesik a főműsoridőből, de hogy miért döntött így a TV2, azt nem tudni. Minden bizonnyal az lehet az oka, hogy PSG Ogliék nem vonzzák már annyira a nézőket, mint az előző évadban, ezért a TV2 inkább tovább erősíti a Séfek séfét, és feláldozza a Kőgazdag fiatalokat annak érdekében, hogy minél tovább uralni tudja a hétköznap estéket, hiszen ne feledjük, hogy közben az RTL-en fut egy kiemelt népszerűségű produkció, a Nyerő Páros.

Ördög Nóra kitálalt Krausz Gáborról

A Séfek séfe egyik adásában Ördög Nóra egy meglepetéssel készült Krausz Gábornak, ugyanis felszereltetett egy diszkógömböt a stúdióba, és hangulatvilágítást varázsolt a séfek köré, hogy hozzájáruljon Mikes Anna párjának komfortérzetéhez. Vomberg Frigyes és Wolf András aztán megragadták az alkalmat, és megkérdezték Nórit, hogy Gábor hogy táncolt a Dancing with the Stars-ban.

A műsorvezető őszintén elárulta, hogy a sztárséf nem táncolt túl jól a műsor elején, aztán egyre ügyesebb lett. Krausz Gábor szerint mindez nem látszódott meg Nóri pontszámain, hiszen egyetlen egyszer sem kaptak tőle 10-est. Ördög Nóra elismerte, hogy ő volt a legszigorúbb a zsűritagok között, de a nézők így is-úgy is Annáékra szavaztak a műsorban, így ők nyerték meg a Dancing with the Stars legutóbbi évadját.