promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlen küzdelmeket láthattunk a Sztárboxban, már a Szuperdöntő volt a tét

Kíméletlen küzdelmeket láthattunk a Sztárboxban, már a Szuperdöntő volt a tét

Borítókép:  RTL
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

Nagy volt a forgalom a szorítóban, négy mérkőzést is láthattak a nézők.

Már a nyolcadik felvonásához ért az idei Sztárbox, egyre csak élesednek a küzdelmek, és drámából sincs hiány, néhány nappal ezelőtt ugyanis kiderült, hogy Noszály Sándor egészségügyi problémái miatt nem tud részt venni a Szuperdöntőn.

Vasárnap eset a férfi könnyűsúly és a férfi középsúly elődöntői mellett két gálameccset is láthattunk, a párosítások az alábbiak voltak:

Címvédő mérkőzés: Szegedi Fecsó – Molnár Áron
Szuperanyák összecsapása: Kustánczi Lia – Földes Eszter
Férfi könnyűsúly elődöntő: Varga Viktor – Sánta Laci
Férfi középsúly elődöntő: Torghelle Sándor – Herceg

Kíméletlen küzdelmeket láthattunk

Az első meccsen máris két magabiztos ökölvívó lépett szorítóba, Varga Viktor és Sánta Laci között ugyanakkor azért látható fizikai különbségek voltak. Varga jóval magasabb, hosszabbak a kezei, ami az ütéseknél segítette, Sánta viszont fürgébb és tovább bírja szuflával. Ez a négy meneten is kijött, ugyanis nem bírtak egymással a felek, Varga pedig pontozással múlta felül Sántát. Így aztán az is eldőlt, hogy ő lesz a férfi könnyűsúly döntőjében Sárközi Ákos ellenfele.

A Szuperanyák mérkőzésén Kustánczi Lia szokatlanul barátságos hangnemet ütött meg, Földes Eszter viszont az edzőjének a kesztyűjét püfölte, az anyatigrisek összecsapásán a hölgyek fejvédőben csépelték egymást, Kustánczi nagyon jól kezdett, de Földes is hamar becsatlakozott az adok-kapokba. A következő menetekben Földes Eszter megfontoltabban bokszolt, Kustánczi Lia ugyan az utolsó percekben megpróbált rákapcsolni, de ez nem volt elég, megosztott pontozás után Földes Eszter kezét emelték a magasba.

A Torghelle – Herceg egyértelműen az est fénypontjaként volt beharangozva, az utolsó elődöntőn két olyan ökölvívó lépett ringbe, akik kőkemény csapásokra képesek és villámgyorsan el tudják dönteni a küzdelmet. Az esélyeket latolgatva Torghelle felé billent a mérleg nyelve, a ringben pedig hasonló forgatókönyvet láthattunk, az egykori labdarúgó már az első percben el akarta dönteni a küzdelmet, ám Herceg Dávid állta a sarat, sőt, vissza is támadott, a menet vége egyértelműen Hercegé volt. A második menetben Torghelle ismét keményen bombázott, mindkettejüknél fogyott a lendület, a harmadik menetben már alig álltak a lábukon az ökölvívók, néhány másodperc szusszanás után Torghelle testre támadott. Az utolsó két percre még egy hatalmas rohamot indítottak mindketten, de egészen hihetetlen módon végigment a meccs, aminek a végén bár a pontok alapján döntetlen született, a bírók Torghellét jelölték meg győztesnek.

Az utolsó találkozó bár gálameccs volt, két korábbi győztes ismét ringbe szállt, igaz korábban különböző súlycsoportokban nyertek, most egy szintre hozták a súlyukat, hogy a szócsaták után végre a szorítóban is megmutathassák egymásnak. Szegedi Fecsó és Molnár Áron parázs pillanatokat hozott, Molnár tavaly végig hengerelt, most azonban Szegediben emberére akadt. Taktikus első menetet láthattunk, a végén Szegedi sorozásával. A folytatásban egyre inkább Fecsó vette át az irányítást, Molnárra rá is kellett számolni, de a meccs végül végigment, és végül Molnárt hozták ki győztesnek.