promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Dagad a botrány Shane Tusup és Torghelle Sándor körül, a meccs után sem csitulnak a kedélyek

Dagad a botrány Shane Tusup és Torghelle Sándor körül, a meccs után sem csitulnak a kedélyek

Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc

Botrányos helyzet alakult ki a Sztárbox adása után, megy az üzengetés Shane Tusup és Torghelle Sándor között.

Shane Tusup és Torghelle Sándor körül a Sztárbox-ban látott mérkőzésük óta sem csitulnak a kedélyek. Az amerikai edző azzal húzta ki a gyufát a válogatott labdarúgónál, hogy a műsor sajtótájékoztatóján nagypapának nevezte őt. A vasárnapi mérkőzésük viszont olyan eredménnyel ért véget, amire Shane Tusup sem volt felkészülve, technikai KO-val az első menetben Torghelle Sándor lett a győztes, az edző pedig egyetlen szó nélkül kivonult az eredményhirdetés után.

A botrány azonban nem zárult le a szorítóban: Shane Tusup és Torghelle Sándor között vasárnap óta elindult egy üzengetés, ami csak olaj a tűzre.

Mindez azzal kezdődött, hogy az edző egy közleményt adott ki az RTL-en keresztül. Ebben tisztázta ezt az egész nagypapa-balhét is, ami megalapozta a feszültséget kettejük között. Állítása szerint nem akarta szándékosan megsérteni a labdarúgót, csak poénnak szánta a szurkálódást, és nem hitte volna, hogy ilyen sokan komolyan fogják venni.

„A gondolataim között sem szerepelt, hogy két sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe. Azt gondolom, hogy a sportban arra nem illik büszkének lenni, ha valaki folyamatosan kapja a piros lapokat, hiszen ez komoly jelentéssel bír. Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam, és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair-play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam, és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet. Természetesen egy ilyen típusú mérkőzés után át kellett gondolnom, hogyan is tudnék nyilatkozni a ringben történtekről. A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik”

- fogalmazott Shane Tusup.

Torghelle Sándor a mérkőzés után azt mondta a story.hu-nak, hogy nem igazán értette ezt az egész 'nagypapa' dumát; véleménye szerint ha humornak szánta, ha komolyan gondolta, akkor is tiszteletlen volt Shane-től, és úgy véli, a ringben elég rendesen megmutatta neki, hogy mennyire is nagypapa.

Shane Tusup menyasszonya is megszólalt

Az edző menyasszonya, Nagy Viktória Zoé a szorító mellől izgulta végig párja és Torghelle meccsét, és ugyanúgy látszódott rajta a csalódottság, mint Tusup-on. A fiatal nőnek mostanra elege lett abból, hogy a vasárnapi mérkőzés óta mindenhol a szerelmét szidják, és próbálják lejáratni őt. Nem hagyhatta mindezt szó nélkül, hiszen - ahogy fogalmazott - nem ismer Shane-hez fogható, ízig-vérig profi és korrekt sportembert.

„Ha ő előre tudja, hogy ez nem egy igazi bokszmeccs, hanem egy kocsmai verekedés lesz, nem adta volna ehhez a nevét! De mindazok ellenére, ami a ringben történt, mi sem volt természetesebb számára, minthogy az eredményhirdetés után kezet fogjon az ellenfelével és annak edzőivel. Majd néhány perc várakozás után, egyetlen hangos szó nélkül velem és a stábjával hagyta el a ringet, mivel egyetlen jelzés sem érkezett interjúkészítésre. Szóval egyszerűen hazugság, hogy nem járt el sportszerűen! És sok kérdést vet fel bennem, hogy a kamera miért nem mutatta a történteteket!”

- nyilatkozott a story.hu-nak Viktória.