promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: Szegedi Fecsó a piát és a bulit választotta beteg babája helyett, Bea kitálalt párja elviselhetetlen viselkedéséről, kiadta az útját

Botrány: Szegedi Fecsó a piát és a bulit választotta beteg babája helyett, Bea kitálalt párja elviselhetetlen viselkedéséről, kiadta az útját

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Géczi Bea szakított Szegedi Fecsóval, elege van párja viselkedéséből.

Áll a bál Szegedi Fecsóéknál. Komoly botrány alakulhat ki Vasvári Vivien volt párja körül, ugyanis Géczi Bea nemrég közölte a közösségi oldalán, hogy szakított szerelmével, mivel azt tapasztalta az utóbbi hetekben, hogy sokkal fontosabb neki a buli és a pia, mint a gyerekei. Géczi Bea és Fecsó második közös gyermeke idén áprilisban született meg, azonban a baba nemrég kórházba került.

Géczi Bea állítása szerint Szegedi Fecsó otthagyta a beteg babájukat, és boldogan, gond nélkül élte az életét, derűsen, vidáman posztolgatott, bulizgatott, elutazott. Az édesanya egy ideig tűrte, de aztán megunta párja viselkedését - arról nem beszélve, hogy elmondása szerint le is járatta őt -, most pedig szakított vele.

Fecsónak egyébként korábban volt egy botrányos kijelentése, miszerint a nők dolga, hogy foglalkozzanak a gyerekekkel:

Géczi Bea úgy fogalmazott, hogy Fecsónak a buli és a pia fontosabb, mint a gyerekei, és úgy érzi, eleget tűrt már. Bea tisztában van azzal, hogy ezzel nem szerez néhány embernél jó pontot, vállalja, hogy emiatt bántani fogják őt, de ő sosem hagyná ott a beteg, 6 hetes gyerekét, hogy aztán büszkén posztolgasson.

„Melyik szülő tud ilyenkor nevetni? Jól érezni magát? Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját, aki egy hétig kórházban volt és még le is járat… az viselje a következményeit!”

- írta az édesanya, aki a 24 óráig elérhető Insta Story-jában a kisbabáról is rakott ki képeket.

Géczi Bea kijelentette, hogy számára a gyerekek az elsők, bármi is történjen. De Fecsónak azt üzente, hogy érezze jól magát, amíg ő a beteg fiúkkal otthon van. Az anyuka nem kívánja senkinek sem azt, amit ő az elmúlt hetekben átélt. Hozzátette, hogy a kisbaba közel egy hétig volt kórházban, de Fecsó csupán egyetlen egyszer ment be hozzájuk látogatóba.

Géczi Bea azt is elmondta, hogy a baba azóta jobban van. Nem sokkal az énekesnő posztjai előtt egyébként Szegedi Fecsó a francia tengerpartról, La Rochelle városából posztolt szelfit Molnár Zsolttal és Boráros Gáborral. Minden bizonnyal ez a poszt rakta fel az i-re a pontot. Fecsó egyelőre nem reagált Bea szavaira.