promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte az RTL: Noszály Sándor nem folytatja a Sztárboxot

Most közölte az RTL: Noszály Sándor nem folytatja a Sztárboxot

Borítókép:  rtl.hu
TV műsorok
Kategória fejléc

Az RTL megerősítette, hogy Noszály Sándor nem lesz ott a Sztárbox Szuperdöntőjében.

Az RTL közleményt adott ki Noszály Sándorral kapcsolatban; mostanra hivatalossá vált, hogy az egykori teniszező nem lesz ott a Sztárbox szuperdöntőjében.

Az mindenki számára ismert, hogy a Sztárbox október 6-án megrendezett nehézsúlyú elődöntőjének másnapján Noszály Sándor – aki megnyerte az összecsapást - az Egyesült Államokba utazott, majd az Instagram-oldalán közzétett videói miatt nagyon sokan aggódni kezdtek a sportolóért.

A produkcióhoz is érkezett kérdés azzal kapcsolatban, hogy Sándor miként folytatja a versenyt és erről mikor születik döntés. A produkció képviselői szerették volna személyesen felvenni a kapcsolatot a versenyzővel, aki október 16-án, szerdán hazatért Magyarországra, de erre nem volt lehetőségük.

Családjától kapott információk szerint Noszály Sándor állapota miatt nem tudja folytatni a Sztárbox versenyét, így nem vesz részt a november 3-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőben.

Egészségügyi állapotáról további információk nem derültek ki az RTL közleményéből, mindenestere a csatorna és a produkció készítői mihamarabbi felépülést kívánnak a hírességnek.

Noszály Sándor testvére, Andrea nemrég egy saját közleményt adott ki, amiben elmondta, hogy valójában milyen állapotban van most az egykori teniszcsillag:

„Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat”

- írta Noszály Andrea.