promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat Noszály Sándor ügyében, a Sztárbox versenyzője Szent István gondolataival üzent

Váratlan fordulat Noszály Sándor ügyében, a Sztárbox versenyzője Szent István gondolataival üzent

Borítókép:  Facebook / Noszály Sándor
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Noszály Sándorért az utóbbi időben sokan aggódnak a különös videói miatt, a posztok azonban eltűntek.

A legfiatalabb tévénéző generáció most ismerhette meg az 52 éves Noszály Sándor nevét, ahogy a Sztárboxban szerepel. Ám az izmos, jóképű sportoló korábban is felbukkant már a képernyőn (ő volt az egyik rózsaosztó Nagy Ő), emellett eredményes tenisz karriert tudhat maga mögött, többek között Pierce Brosnant, Soros Györgyöt és Bill Gatest is tanította teniszezni.

Nem csoda hát, hogy sokan aggódni kezdtek miatta, miután különös videókat kezdett megosztani a közösségi média felületein. Noszály az utóbbi napokban összefüggéstelen mondatokkal, sokszor érthetetlenül artikulálva adta elő gondolatait a reinkarnációról, a világot uraló káoszról és szinte bármiről, ami az eszébe jutott.

Eltűntek a különös videók és posztok

Az Index kérdésekkel fordult az RTL sajtóosztályához, Noszály Sándornak ugyanis élő szerződése van a csatornával. Azt kérdezték, mit szólnak hozzá, versenyezhet-e tovább a Sztárboxban az egykori sportoló. A csatorna egyelőre nem válaszolt érdemben, türelmet kértek. 

Időközben Noszály oldaláról eltűntek a bejegyzések, csak néhány képes üzenet maradt az elmúlt napokból. Vasárnap este pedig egy videót töltött fel a sportoló, melyben azt állítja, csak bohóckodott, ne aggódjanak érte, mert jól van. 

Egy korábbi posztja azonban még elérhető az Instagramon, ebben azt írja: 

“Kérek mindenkit, aki tudja, hogy milyen komoly a helyzet, hogy amíg újra fent leszek az éterben, addig hallgatja az Ohmmm -imát …ezt vagy a többin ,ahol én éneklés..én csak az utat tudom megmutatni…a szabad akarat a tied”

A rendőrökkel is meggyűlt a baja a napokban

A Blikk azt írta, múlt hét pénteken Noszály Sándor összetűzésbe került a rendőrséggel, Los Angelesben, ahol egy hete tartózkodik. Az ottani barátai hívták ki az egyenruhásokat, miután azt tapasztalták, hogy Sándor viselkedése furcsa és aggasztó. Később ezt kissé zavarosan fogalmazva, de Noszály is elismerte Instagram-oldalára feltöltött egyik videójában.

„Most figyeljetek! Most teljesült be a karmám. Nem tudtam csak ide menni, mert el kellett kerülnöm mindent, bent voltam a rendőrségen. Hülyét csináltam belőlük. Most engedtek ki" 

– fogalmazott a volt teniszező.

Mi lehet Noszály Sándorral?

Sokan kérdezték a sportolót kommentekben, hogy jól van-e, voltak, akik elvonót, orvosi segítséget javasoltak neki. 

Legutóbbi bejegyzése magyar idő szerint hétfőn hajnalban került ki az Instagramra. Ez azonban egy hetekkel korábbi bejegyzésének ismétlése. Azt írta:

“Tartsd mindig eszedben, hogy minden ember azonos állapotban születik, és hogy semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség.”

Az idézet egyébként Szent Istvántól származik.

Frissítés!

Hétfő délután nyilatkozatot adott ki az RTL, melyben azt írták:

„Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit."