promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, majd újra találkoztunk: ekkor már 5 hónapos terhes volt

Két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, majd újra találkoztunk: ekkor már 5 hónapos terhes volt

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Sztorik & Olvasói levelek
Kategória fejléc

Igen ám, csak mi sosem feküdtünk le egymással.

Botond és barátnője fél boldog évet töltött együtt, ám a kapcsolatuk végül zátonyra futott. Két hónappal később egy fesztiválon ismét találkoztak és a férfi remélte, hogy meg tudják beszélni a nézeteltéréseket, ám ekkor észrevett valami döbbeneteset. Most az ő történetét olvashatjátok.

Akkora madarat csinált belőlem  a csajom, amekkora az állatkereskedésekben sincs. Egy társkeresőn jöttünk össze és már jó előre jelezte, hogy komoly kapcsolatot szeretne. A randi remekül sikerült, majd a következő öt is, ezután pedig nagyon kedvesen és óvatosan felajánlottam, hogy töltse nálam az éjszakát, amire igent mondott. Nagyon izgatott voltam, arra készültem, hogy ott megtörténik a dolog.

Ám a várva várt éjszaka váratlan meglepetést tartogatott.

Amikor véget ért a film amit megnéztünk, akkor csókolózni kezdtünk és próbáltam rátérni a témára, mire megfogta a kezem és a szemebe nézve nagyon komolyan azt mondta:

Nézd, tudtam, hogy ez szóba kerül, de van valami, amit el kell mondanom. Én senkivel sem szeretnék intim együttlétet létesíteni, amíg a kapcsolatunk el nem éri az egy évet.

Teljesen lesokkoltam és hirtelen a vér visszatért a fejemben. Gyorsan válaszoltam: rendben. Próbáljuk meg. Most sok férfitársam felszisszenhet, de olyan csaj volt, akire megéri várni. Igen, ennyit is, mert pont az a lány volt, akivel egy életet tervezel. Abból meg egy év? Semmiség. Nagyon örült a válaszomnak és bár semmi olyan nem történt közöttünk, ez volt életem legromantikusabb estéje.

A szakítás bejelentése a semmiből ért.

Fél évig tartott a kapcsolatunk. Egyik nap aztán hazamentem és a kanapén várt, bőröndökkel maga mellett. Megkért, hogy üljek le és elmondta, hogy úgy érzi, nem azt keresi, ami közöttünk van és ne haragudjak, de ő szeretne kiszállni. Teljesen összetörtem. Láttam rajta, hogy komolyan gondolja és nem tudok olyan érvet mondani, ami miatt meggondolja magát.

Érveket kértem, bármit, de annyit tudott mondani, hogy nem érezte, amit kell. Aznap kiköltözött. Mi fél évig valóban nem történt közöttünk semmi.

A barátnőm nélkül üresek voltak a napjaim.

A barátaim felváltva ültek a kanapémon és vigasztaltak. Azt hittem sosem állok talpra. Az idő telt, de én azt éreztem, hogy megállt akkor, amikor kiment a közös otthonunkból. Egy nap aztán úgy keltem fel, hogy kell valami, bármi ami kizökkent, így igent mondtam egy fesztiválra. Régóta először úgy éreztem, hogy valamihez van kedvem. Jöttek a haverjaim értem és rendesen jó kedvem volt a lefele úton. A szakítás után két hónappal először azt éreztem, hogy lehetek még talán boldog.

Egy találkozás azonban mindent tönkretett.

Alig két órája voltunk ott, amikor megláttam hátulról egy arany hajzuhatagot. Egy semmivel össze nem keverhető látvány tárult elém. Ennyiből kitalálhattátok: a volt párom állt ott. A torkomban dobogott a szívem: arra gondoltam, hogy ez valami égi jel lehet. Éppen ekkor megfordult és megrogyott a lábam: óriási terhespocakja volt.

Amikor felém fordult, akkor nagyon mosolygott és elindult felém. A haverjaim már tudták, hogy gond lesz, éreztem, hogy most minden be fog omolni. Ők is látták mi a probléma. Az exem odaért és szinte sugárzott: fogta a hasát és simogatta. Úgy tett mintha semmi probléma nem lenne, mikor a probléma eléggé szemmel látható volt, hiszen a terhessége nem járhatna még itt, ha az elmúlt .

A döbbent arcomat látva, elgondolkozott majd azt mondta: Sajnálom Botond. Tényleg. Nem vagyok rá büszke, de szerelmes lettem. Ő pedig itt a szerelmünk gyümölcse, 5 hónapos. Remélem boldog leszel valaki mással.

Összetörtem. Három hónapig csalt valakivel. Akivel most boldog. Akivel együtt boldogok. A terhessége az egész hétvégémet tönkretette. Ot hagytam a többieket és hazajöttem. Fogalmam sincs, hogy lehet magamat egy ekkora áruláson túlesni, amikor én vártam rá, valaki másnak pedig nem csak hogy odaadta magát, hanem azóta új életet is kezdtek, miután engem elhagyott.