promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
40 ezer forintra rántottak le csinos lányok ebben az étteremben, undorító módszerrel szerez pénzt a fővárosi hely

40 ezer forintra rántottak le csinos lányok ebben az étteremben, undorító módszerrel szerez pénzt a fővárosi hely

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Sztorik & Olvasói levelek
Kategória fejléc

Az elsőre nívósnak tűnő bárban undorító üzletelés folyik.

Ákos egyik nap a barátaival beült egy kívülről nagyon rendezettnek tűnő bárba. Az este végére azonban az események nem várt fordulatot vettek és több tíz ezer forintjuk bánta az kis bulizást. A levelét változtatás nélkül közöljük:

Kedves Promotions! Köszönöm, ha a levelem megjelenhet, szerintem egy nagyon fontos témáról szól és nem gondoltam, hogy a mai világban ez még egyáltalán téma kell legyen. A lehúzások kora szerintem lezárult, a legtöbb üzlet becsületesen, a vendégek érdekeit tartva akar profitot szerezni. Ezért is lepett meg, ami néhány napja velem és a barátaimmal történt. Bementünk a (az étterem nevét nem jeleníthetjük meg, így ezt a részt a szövegben sajnos ki kell törölnünk) és leültünk egy asztalhoz.

Tudom, hogy vannak bárok, amik hostessekkel és behívó lányokkal dolgozatnak, ám ők általában könnyedén felismerhetőek.

Itt azonban semmi nem utalt arra, hogy ilyen hölgyeket alkalmaznának, teljesen átlagos helynek tűnt, szórakozni vágyó fiatalokkal. Iszogattunk és elég hamar felfigyeltünk rá, hogy egy tőlünk nem messze ülő asztalnál két hölgy igen csábosan pillog felénk, kuncognak, nevetgélnek. Nem vagyunk fatökűek, szóval odamentünk hozzájuk és meghívtuk őket néhány italra.

Kifejezetten jó társaságnak tűntek és még az sem zavart minket, hogy mindig a legdrágább italt kérték ki. Hölgyeken nem spórolunk, tartja a mondás. Mikor már zárórához közelített a hely, akkor megkérdeztük, hogy folytatjuk-e valahol máshol az estét, ám ők ezt udvariasan visszautasították. Úgy voltunk vele, hogy talán még meggyőzzük őket, rendeltünk egy utolsó kört és mentünk rendezni a számlát.

Ekkor tűnt fel az első furcsaság: mikor azt hitták már nem látjuk őket, akkor mind a ketten kiöntötték az italokat és gyorsan arckifejezést váltottak, miközben sugdolóztak. Nem értettük a dolgot, mivel 6000 forintos koktélokról volt szó és semmi nem utalt arra, hogy tettünk volna bele valamit, de ekkor még csak elővigyázatosságra gyanakodtunk.

Mikor visszaértünk, ismét felvették a bájos arcot és jelezték, hogy megitták a koktélt, nagyon finom volt, kérhetnének-e még egyet. Ekkor már ráncoltuk a szemöldökünket, de nem voltunk már szomjasak és két nagyon csinos lányról volt szó, szóval vettünk egyet. Utána elvonultuk és meglestük mit csinálnak: ugyanúgy kiöntötték.

Ekkor esett le a tantusz, hogy ők beépített vendégek.

Elköszöntünk tőlük és zárás után a közelben maradunk. Belestünk az ablakon és beigazolódott a gyanúnk, láttuk, ahogy a pultos pénzt ad nekik. Iszonyatosan pipák lettünk. Basszus, ne már, hogy még mindig ott tartunk, hogy létezik ilyen lehúzás. Odamegy pár normális pasi, aki nyitott az ismerkedésre és ebből kell pénzt csinálnia egy bárnak?

Tudom, utólag ne panaszkodjak, de 80 ezer forintot fizettünk ki a spanokkal, ebből nagyjából 40 volt a két lány fogyasztása. Megéri ez, komolyan? Abba már bele se megyek, hogy mégis ki a fene vállalkozik ilyen munkára, mennyire kell ehhez beteg erkölcsűnek lenni.