promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totális kiakadás: több tízezer forintot fizetett ki egy balatoni étteremben, mégis rendőröket akartak ráhívni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olvasónk felháborodott levelet küldött nekünk, legyetek résen ti is, nehogy valami hasonló kellemetlenség elrontsa a nyaralásotokat.

Olvasónk így mesélte, hogy mi történt vele a Balatonnál:

„Kedves Promotions!

Több kiakadós sztorit is olvastam már nálatok és úgy érzem, hogy minél több emberhez el kell juttatnom a történetemet. Mivel két kisgyerek és két idős ember is van a családban, így akármennyire is drága, nem szoktunk messzebbi úticélt nézni a Balatonnál. A híreket olvasva örülniük kellene a vendégnek, azonban amit most velünk csináltak, az túlmegy minden határon.

Beültünk a családunkkal egy kellemes fürdőzés után ebédelni és mit ne mondjak, szerencsére nem kell pénzt számolgatnunk, fogyasztottunk rendesen.

Az ebéd rendben lezajlott, a pincérek látszólag kedvesek voltak, kértük a számlát és fizettünk. A probléma itt kezdődött. Mielőtt kifizettük a számlát rendeltünk még mindannyian egy kör italt, gondoltuk még hidegen és hűsen megisszuk a partra menet. Nem fogok hazudni, hatunk ebédje mindennel együtt 40 ezer forintra rúgott, jattot is hagytam, nem is gondoltam rá, hogy bármi probléma lehet.

Elindultunk kifelé és ekkor kezdődött a kálvária: a pincér elénk állt és közölte, hogy az italosüvegek visszaváltósak, azokat kivinni az étteremből nem lehet, legyünk szívesek itt elfogyasztani.

Mivel már nem osztott vagy szorzott ez az összeg, mondtam hogy kifizetem a visszaváltás hiányából keletkezett kárukat is, azonban azt mondták az nem lehetséges, szám szerit meg kell lennie az üzletben eladott üvegeknek.

És ha valaki összetör egyet?

Kérdeztem nagy naivan. Az más, van egy kis mozgólimitük az ilyenekre, de ennyi hiánnyal nem tud mit csinálni (6 darab üveg). Szó szót követett, én már rettentően kínosan éreztem magam, mivel sem a gyermekeim, sem az idős szüleim nem értették mi történik és szemmel láthatóan meg voltak rémülve.

Az eddig kedves pincér hangnemet váltott és személyeskedett, majd rendőrt akart hívni. Nem vagyok büszke arra, ami ezután következett, de elkértem mindenkitől az üres üvegeket, majd a padlóra ejtettem őket.

Nesze neked mozgólimit.

Majd kitereltem a családomat az étteremből. Hosszasan üvöltözött és szitkozódott utánam, többször az (amúgy jelen levő) édesanyámat szidta, majd eltűntünk a látó és hallóteréből. Nagyon kellemetlen élmény volt, teljesen elrontotta az aznapunkat ez a nonszensz eset.”

Ki, hogyan viselkedett volna egy hasonló szituációban?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás