promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa dolgot vettem észre a feleségem pipereholmijában, azonnal számon kértem, a reakciójától pedig minden férfiasságom elszállt

Furcsa dolgot vettem észre a feleségem pipereholmijában, azonnal számon kértem, a reakciójától pedig minden férfiasságom elszállt

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Sztorik & Olvasói levelek
Kategória fejléc

A válasza miatt lehet, hogy sohasem leszek már képes teljesíteni.

Gáspár és felesége régóta küszködtek gondokkal, ami a házas életüket illeti. Majd egy jobb időszak köszöntött az életükbe, azonban ez sem tartott sokáig. Most az ő történetüket olvashatjátok:

Először is, elnézést kérek a név nélküliségért, de így is éppen eléggé emészt a szégyen. Megbuktam mint férj, mint férfi és fogalma sincs, honnan merítsek elég erőt ahhoz, hogy felálljak ebből az egész őrületből. Néhány hónappal ezelőtt kezdődtek a problémák: mikor összebújásra került volna a sor, akkor nagyon hamar csütörtököt mondtam, pedig ez korábban egyáltalán nem volt rám jellemző.

A házassági problémák ekkor kezdődtek.

A feleségem először megértő volt, majd először saját magát, végül engem hibáztatott. Elmentem mindenféle vizsgálatra, minden rendben volt, semmilyen szervi gondot nem állapítottak meg, ami indokolta volna a fokozatos felsülést. Mind a ketten frusztráltak voltunk és emiatt az alkalmak ritkultak, majd teljesen el is tűntek. Úgy éltünk együtt mint két lakótárs és ebbe szépen lassan mind a ketten beleszürkültünk.

Egyik nap aztán valami váratlanra értem haza. Finom illatok szálltak a konyhából, a feleségemen pedig egy olyan ruha volt, amilyet hónapok óta nem láttam rajta. Csókkal fogadott, asztalhoz ültetett, bort töltött és kedélyesen beszélgetni kezdtünk. Az értetlenségemet látva cinkosan mosolygott: van egy meglepetésem.

Kíváncsian vártam mi az és az este végén elém tett egy dobozt: rajta férfivitamin felirattal.

A kezembe vettem és nem láttam rajta semmi furcsát: vitalitás, erőnlét, hangulatjavító, immunerősítő, a szokásos blabla. Ám ekkora magához ragadta a szót és lelkesen elmagyarázta, hogy ez mentette meg a kolléganője házasságát, vegyem csak be.

Egyrészt mérges voltam, hogy az itthoni problémáinkról mesél másoknak, másrészt tudta, hogy a nők így működnek és legalább még dolgozik a házasasságunkon.

Bevettem a tablettát és két óra múlva úgy éreztem magam, mint a 20 éves kori énem.

Fantasztikus éjszakát töltöttünk együtt és az életünk nagyon hamar visszarendeződött a normális kerékvágásba. Jó ideig olyanok voltunk, mint a friss szerelmesek és úgy éreztem, hogy a boldogságomat már semmi sem ronthatja el.

Úgy tűnt, hogy tényleg ez a megoldás, hogyan jutottunk akkor el mégis a szakításhoz?

Egy átlagos szerdai nap volt. A feleségem éppen a fürdőben készülődött és akartam tőle kérdezni valamit, amikor kinyitotta a piperetáskáját és megláttam benne valamit. Valamit, amit egy férfi sohasem akar látni. A reklámokból ismertem már a vérvörös színt, az elején lévő kipattintott, jóképű férfit és a feliratot. Egy serkentő tabletta volt.

Azonnal számon kértem. Ő nagy szemekkel pislogott rám és szemmel láthatóan kezdett ő is egyre mérgesebb lenni. Veszekedni kezdtünk, azt mondtam, hogy nem volt joga átcsomagolni a tablettákat vitaminosdobozba, mire ő a fejemhez vágta, hogy mit tehetett volna, ha enélkül használhatatlan vagyok?

A mondata szíven döfött. Mikor kimondta, láttam rajta, hogy ő is érzi, ez nem volt méltó hozzánk. Lecsendesedtünk és megbeszéltük, hogy befejezzük. Szépen beadtuk a válást és nem bántottuk többé egymást. Én úgy érzem kezdek jobban lenni és szeretnék ismerkedni, de rettegek tőle, hogy ismét előjön a problémám és még egy kapcsolatom megy rá arra, hogy nem vagyok képes örömet okozni a páromnak.