promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vett egy használt táskát a fiatal lány, de amit benne talált, attól napokig nem tért magához

Vett egy használt táskát a fiatal lány, de amit benne talált, attól napokig nem tért magához

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

A vásárló elképesztő szerencsének tartja magát, amit meg is értünk.

Hihetetlen felfedezés egy használt táskában

Ashley Forst, egy 26 éves Seattle-i fiatal nő, olyan felfedezést tett egy helyi aukción vásárolt táskában, amit sosem fog elfelejteni. A Kate Spade tervezői darabot mindössze 50 dollárért szerezte meg, de ami a táskában rejtőzött, az mindenkit megdöbbentett. Forst története gyorsan elterjedt a közösségi médiában, hiszen nem csupán egy dizájner táskát talált olcsón, hanem egy kisebb vagyonra is szert tett.

A táska meglepetése

Ashley elmesélte, hogy a vásárlás után alig várta, hogy használatba vegye új szerzeményét. Amikor először próbálta elrendezni a holmiját a táskában, észrevett egy elrejtett zsebet, amit még nem nyitott ki. Amikor kinyitotta a cipzárt, 50 dollárra bukkant, de a meglepetés csak ekkor kezdődött. Egy boríték is rejtőzött benne, tele további bankjegyekkel.

"Először azt hittem, hogy kis címletű pénzek vannak benne, talán egyesek vagy ötösök"

– mesélte Ashley.

"De amikor elkezdtem kihúzni a bankjegyeket, sorra kerültek elő a százdollárosok."

Ashley összesen 350 dollárt talált a táskában, amit teljesen hihetetlennek tartott, és többször is újraszámolta az összeget, hogy biztos legyen a felfedezésben.

Keresés a tulajdonos után

Bár a pénz megtalálása óriási szerencse volt, Ashley próbálta felvenni a kapcsolatot a táska korábbi tulajdonosával, hogy visszaadja az összeget, ám ez nem járt sikerrel. Miután nem találta meg az előző tulajdonost, végül úgy döntött, megtartja a pénzt, amiből kifizette elmaradt számláit, és 100 dollárt jótékony célra adományozott.

Vírusként terjedő videó és a használtcikk-vásárlás varázsa

Ashley története a TikTokon lett népszerű, ahol rengeteg követőt és kommentelőt vonzott. A videó, amelyben elmesélte a felfedezést, hatalmas visszhangot váltott ki, és sokan megosztották saját hasonló élményeiket. A történet jól mutatja, hogy a használtcikk-vásárlás nem csak fenntartható, hanem néha váratlan meglepetéseket is tartogat.

Ashley lelkes híve a fenntartható vásárlásnak, és reméli, hogy története másokat is inspirál arra, hogy használt termékeket vásároljanak.

"A használtcikk-vásárlás mindig izgalmas, hiszen sosem tudhatod, mit találsz"

– mesélte.

„A legtöbb kedvenc darabom másodkézből származik, mert egyedi, és sokkal személyesebb értéke van számomra.”

forrás: Scoop