promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai és Rossi a pályán kívül is megtalálják a közös hangot, ebben a dologban nagyon hasonló az ízlésük

Szoboszlai és Rossi a pályán kívül is megtalálják a közös hangot, ebben a dologban nagyon hasonló az ízlésük

Borítókép:  Profimedia
Stílus
Kategória fejléc

Mester is a játékos jobban hasonlít, mint gondolnánk. 

Luxus az időmérők világában: Szoboszlai Dominik és Marco Rossi közös szenvedélye

A luxusórák világa egy különleges kategória, ahol a csúcsteljesítményt nemcsak a sportban, hanem a stílusban is képviselik. A magyar labdarúgó-válogatott két kiemelkedő személyisége, Szoboszlai Dominik és Marco Rossi, nemcsak a pályán tűnik ki, hanem az óraválasztásukban is. Mindketten a Rolex egyik ikonikus modelljét, a Cosmograph Daytonát viselik, amely nem csupán státuszszimbólum, de igazi műalkotás is.

Szoboszlai Dominik: Luxus a csuklón is

Szoboszlai Dominik, a Liverpool sztárja és a magyar válogatott csapatkapitánya, már régóta a legnagyobb nevek közé tartozik a futball világában. Dominik nemcsak a pályán, hanem azon kívül is megadja a módját: egy különleges, rózsaaranyból készült Rolex Cosmograph Daytona modell díszíti a csuklóját. Az arany szín és a zöld számlap azonnal felismerhetővé teszi ezt a luxusórát, amely a színvonalas megjelenés és a precíziós időmérés tökéletes kombinációja. Ez a modell egykor a nemzetközi óraipar egyik legrangosabb eseményén, a Baselworldön debütált 2016-ban, és ma már nem kapható újonnan, de a másodpiaci ára rendkívül magas, akár 100 ezer euró (közel 40 millió forint) is lehet.

Marco Rossi: A mester és az idő

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, szintén a Rolex Daytonára esküszik. Az olasz tréner ugyanazt a precíziós mérnöki csodát viseli, amit Szoboszlai, bár Rossi modellje egyszerűbb, rozsdamentes acélból készült verzió. Ez a klasszikus időmérő is a pontosságáról híres, amely +/- 2 másodperc/nap eltéréssel működik. Rossi órája nemcsak stílust és eleganciát sugall, hanem a funkcionális sportosságot is, hiszen 100 méterig vízálló, és 16 500 eurós (kb. 6,5 millió forintos) ára jól mutatja a minőséget​.

A Rolex Daytona: Több mint óra, egy életstílus

A Rolex Daytona története az autósporthoz kötődik, hiszen eredetileg versenyzők számára tervezték, hogy a nagy sebességű sportágakban is megbízható időmérést nyújtson. Számos sportoló és híresség választja ezt az órát, mert amellett, hogy rendkívül elegáns, a Rolex innovációs hátterét is tükrözi. A modell Calibre 4131-es automata szerkezete a svájci óragyártás csúcsát képviseli, és nem csoda, hogy Rossi és Szoboszlai is ezt az órát választotta.