promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi felesége Budapestről kezdett beszélni, szem nem marad szárazon: gyönyörű szavakkal illette Mariella a fővárost

Marco Rossi felesége Budapestről kezdett beszélni, szem nem marad szárazon: gyönyörű szavakkal illette Mariella a fővárost

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Van valami Budapesten amit egyenesen imád Mariella, ezért akar itt élni, nem is számítanál rá, hogy ezt emeli ki.

Mariella Rossi, Marco Rossi felesége, nem csak egy támogató társ, hanem aktív részese is a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának életében. Marco és Mariella már több mint három évtizede élnek boldog házasságban, és ezalatt az idő alatt számos közös kihívással néztek szembe.

Mariella gyakran beszélget férjével a futballról. Egy interjúban elárulta, hogy otthon is sokszor a sport a téma, és bár Marco hivatalosan is a futball világában dolgozik, otthon sem tud teljesen elszakadni tőle. Mariella elmondta, hogy amikor a magyar válogatott veszít, Marco Rossi nehezen viseli a kudarcot, és ilyenkor a családja támogatása különösen fontos számára. A felesége segít neki feldolgozni a vereségeket, ami nem mindig könnyű, hiszen Marco rendkívül szenvedélyes és elkötelezett a munkája iránt.

Az interjúból kiderül az is, hogy Mariella nagyon szereti Budapestet. Az olasz származású asszony szívesen beszél a magyar főváros szépségeiről és az ott élő emberek kedvességéről. Mariella szerint Budapest varázslatos város, amely tele van történelmi és kulturális értékekkel. Különösen kedveli a város pezsgő életét, a gyönyörű épületeket és a Duna partját. Emellett a magyar konyha is lenyűgözte őt; szívesen kóstolja meg a helyi specialitásokat.

Humoros pillanatok is színesítik Mariella és Marco Rossi életét. Az asszony egy interjúban mesélt arról, hogy néha Marco kicsit túlzásba viszi a futball iránti rajongását. Egy alkalommal például, amikor egy különösen fontos mérkőzést néztek, Marco annyira belemerült a meccsbe, hogy még vacsorázni is elfelejtett. Ilyen helyzetekben Mariella mindig képes mosolyt csalni a férje arcára, emlékeztetve őt arra, hogy az élet több mint csak a futball.

Marco és Mariella két gyermekükkel, Simone-val és Gaia-val, boldog családot alkotnak. Mariella szerint a kulcs a boldog házassághoz és családi élethez a kölcsönös tisztelet és támogatás. A Rossi család számára Budapest nemcsak egy állomáshely, hanem otthon is lett, ahol megtalálták a boldogságukat és a nyugalmat.

Mariella Rossi története inspiráló példája annak, hogyan lehet egy erős családi háttérrel támogatni egy olyan szenvedélyes és elkötelezett embert, mint Marco Rossi. Az ő szerepe a háttérben ugyan nem mindig látható, de annál fontosabb, hiszen Mariella Rossi nélkül Marco Rossi sem lehetne az, aki ma.

forrás: Blikk