promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar válogatott játékosa olyat mondott az Eb-szereplésről, amelyet sokan örökre megjegyeznek
Borítókép:  Pedja Milosavljevic/SIPA/2310181113/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már csak 4 csapat maradt állva, a mi csoportunkból a két továbbjutó nincs benne ebben a négyben.

Az elmúlt hónapban Európában rengeteg szempár szegeződött a tévéképernyőkre, hiszen megkezdődött a 2024-es Európa-bajnokság, és az újabb lebonyolítási rendben már több csapat képviselteti magát, mint korábban. A küzdelmek is sokkal izgalmasabbak, és komoly meglepetések is történhettek volna a legjobb 16 és a legjobb 8 között is, ám az utolsó pillanatokban a nagyok egyenlítettek, vagy éppen a tizenegyespárbaj alakult úgy, hogy a nagyobb csapatok, az esélyesebbek jobban bírták.

Szlovénia majdnem hatalmas meglepetést okozott Anglia ellen, Svájc pedig a legjobb 8 között nagyon közel volt ahhoz, hogy bejusson az elődöntőbe. Ám a tizenegyesek alkalmával alulmaradtak.

A magyar válogatott csoportjából csak két csapat jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, ám a legjobb 8 között mindkét csapat kiesett, így a mi csoportunkból már nincsen talpon együttes. Németország Spanyolországgal szemben maradt alul,

Svájc pedig Angliától kapott ki tizenegyesekben.

A magyar sajtóban persze még mindig téma Szoboszlaiék szereplése, még mindig téma az, hogy mi történt a magyar válogatottal. Es mindezt hogyan értékelik a magyar válogatott játékosai. Az NSO-n most Dibusz Dénessel jelent meg egy hosszabb interjú, aki reflektált a válogatott szereplésére.

Az interjúban szó esik a Ferencváros új edzőjéről, illetve arról is, hogy milyen érzések kavarognak benne most az Eb-szereplés kapcsán. Mint kifejtette a játékos:

"Csalódottan jöttem haza az Eb-ről, hiszen még most is ott lehetnénk."

Arról is beszélt, hogy hiányérzet maradt benne az Eb-szereplés kapcsán, mivel nem tudták magukból kihozni a maximumot, és ezt fogja érezni a jövőben is, ha a németországi Eb-re gondol.

A teljes interjú IDE kattintva érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás