promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik és párja óriási bejelentést tettek: a magyar válogatott csapatkapitányának boldogsága határtalan
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki a mai meccs miatt izgul, eközben az aranylábú Szoboszlait egészen más dolgok foglalkoztatják.

Az Európa-bajnokság negyeddöntői izgalmas mérkőzéseket ígérnek: az esti német-spanyol és francia-portugál mérkőzés is igazi futballcsemegének ígérkezik. A magyar válogatott sajnos már nem érdekelt a további küzdelmekben. A nemzeti csapatunk korábbi remek teljesítményei ellenére most nem sikerült továbbjutniuk a csoportkörből, így a szurkolók nélkülük folytatják az izgalmak követését.

Szoboszlai Dominik, a válogatott legnagyobb sztárja egy különleges pillanattal örvendeztette meg követőit a hivatalos Instagram oldalán. Először osztott meg fényképet a párjával, Buzsik Borkával, méghozzá egy idilli helyszínről: Amalfiból. A fénykép alapján már hivatalosan is felvállaltnak tekinthető a fiatalok kapcsolata, Borka is megosztotta az ő Instagram oldalán. 

Az olasz tengerparti városka nem csupán gyönyörű látképével hódít, hanem a felsőbb társadalmi rétegek körében is népszerű nyaralóhely. Az Amalfi-part mesés tájai és luxus szálláshelyei tökéletes kikapcsolódást nyújtanak a hírességek és sportolók számára, így nem csoda, hogy Szoboszlai is ezt a helyet választotta pihenésül.

A fotón, amelyet Dominik megosztott, a pár boldogan mosolyog egymásra, miközben a háttérben a csodás tengerpart látható. A kép rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és a szurkolók is örömmel látták a fiatal sportoló boldogságát. A kommentek között sokan gratuláltak és jó pihenést kívántak nekik, valamint biztatták Dominiket, hogy térjen vissza még erősebben a következő szezonra.

A magyar válogatott számára most a regenerálódás és az új célok kitűzése van soron. Bár az Európa-bajnokság ezen szakasza már nem róluk szól, a szurkolók továbbra is büszkék a csapat teljesítményére és várják a következő lehetőséget, hogy újra szurkolhassanak nekik. Szoboszlai Dominik és társai számára a pihenés után hamarosan kezdődnek az újabb edzések és felkészülések, hogy a következő megmérettetésen még jobban teljesítsenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás